Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont érdemes vennem?

Milyen telefont érdemes vennem?

Figyelt kérdés
Kb 150 ezer forintos készülékben gondolkozom. Az a fontos, hogy jó kamerája legyen (éjszakai képekkel se legyen gond) és, hogy hosszú üzemideje legyen.

2024. aug. 12. 15:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Androidos vonalon szeretnél, vagy iPhone? Szerintem ez a legnagyobb kritérium, ami alapján lehet telefont ajánlani.
2024. aug. 12. 15:56
 2/6 A kérdező kommentje:

Mindkét op rendszernek megvannak az előnyei és a hátrányai. Én egyikhez sem ragaszkodok.

Az még fontos lenne, hogy könnyen elférjen a kezemben/zsebemben, ne legyen nagyon nagy.

2024. aug. 12. 21:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Én magamból kiindulva biztos, hogy iPhonet vennék. Például a te igényeidnek szerintem egy 12 Pro biztos megfelelne. Az nem is olyan nagy méretű, mint a Pro Max, teljesen kompakt. A kamerája pedig brutál jó, még éjszakai fotózásnál is. Az üzemidejével sem lesz szerintem gondod, gondolom biztos újonnan vennéd.
2024. aug. 12. 22:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Használt Samsung Galaxy s22
2024. aug. 13. 13:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Motorola Edge 50 Fusion

Xiaomi Poco F6

iPhone-ból újonann csak a 11-es van ennyiért, de szerintem az már semmiképp nem éri meg!

2024. aug. 13. 23:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Az iPhone nem éri meg, de a gagyi kínai Motorola meg Xiaomi az meg megéri? Édes Istenem…
2024. aug. 13. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!