Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont lenne érdemes...

Milyen telefont lenne érdemes vennem az alábbi célra? És havonta mennyibe kerülne?

Figyelt kérdés
Eddig egy Xiaomi Redmi 9-et használtam, de váltanék valami komolyabbra. Nem kell a legmagasabb kategória, csak legyen kiváló minőségű mindkét oldali kamerája, mert szeretnék videókat felvenni vele. Inkább nem Apple, hanem Android világában maradnék. Vadonatújat vennék, lehetőleg részletre. Mennyibe kerülne? Milyen típusokat ajánlanátok? Nem vagyok otthon ezekben.

2023. márc. 31. 17:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Samsung s22, s23, Xiaomi 12T Pro? Mi a keret?
2023. márc. 31. 17:33
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Samsung Galaxy A13 vagy akármelyik más A szériás Samsung. Amúgy akármelyik Samsungot veteted, csak nem tudom, mennyi rá a keret. Minden mást kerülj, ha Androidról van szó!
2023. márc. 31. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!