Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont eri meg venni...

Milyen telefont eri meg venni jelenleg?

Figyelt kérdés
ugy dontottem hogy leakarom cserelni az ip11-em, alapbol is ideje mar, plusz az aksit is lassan cserelni kene. iphone 14 pro max-on, vagy 15-on gondolkoztam dehat kibekurt dragak. megeri ennyit kolteni rajuk tenyleg? vagy eleg egy sima 14 is?
aug. 11. 08:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Te miről beszélsz? Legalább 5 évig van támogatás az iPhonera, az xs, ami lassan 6 éve jött ki, még támogatott.

Az akku is simán kibír ennyit. Az Apple 800 ciklust garantál, az normál használattal 5 év.

aug. 11. 17:56
 12/14 anonim ***** válasza:
26%

"Te miről beszélsz? Legalább 5 évig van támogatás az iPhonera, az xs, ami lassan 6 éve jött ki, még támogatott."

Igen, idén végre kiízzadták azt az ígéretet - ami eddig nem volt - hogy megjelnéstől számítva legalább 5 évig lesz támogatása a telefonnak. Na de ha megveszel jelenleg hivatalos áron 300-ért egy 13-mast, akkor annak lesz még kb. 2 éve, mert már bizony jön a 16-os sorozat.

"Az akku is simán kibír ennyit. Az Apple 800 ciklust garantál, az normál használattal 5 év."

Az Apple a világon semmit sem garantál. Aksikra fél év garanciát szoktak adni, nem nézem most meg, hogy az iPhone esetén ez mennyi, de az fix, hogy valami - meglepően rövid - időtartam lesz az és nem ciklusszám.

aug. 11. 20:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Itt van a lap alja felé, hogy melyik meddig támogatott (vagy volt)
aug. 11. 20:58
 14/14 anonim ***** válasza:

ejjjj, a link:

[link]

aug. 11. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!