Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont eri meg venni...

Milyen telefont eri meg venni jelenleg?

Figyelt kérdés
ugy dontottem hogy leakarom cserelni az ip11-em, alapbol is ideje mar, plusz az aksit is lassan cserelni kene. iphone 14 pro max-on, vagy 15-on gondolkoztam dehat kibekurt dragak. megeri ennyit kolteni rajuk tenyleg? vagy eleg egy sima 14 is?
aug. 11. 08:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%
Az élet nagy problémái...
aug. 11. 08:05
 2/14 A kérdező kommentje:
semmi problema nincs, de a te eleted jo megkeseredett lehet ha azt keresed reggel 8kor hogy melyik gyakori kerdeses kerdeshez tudsz hozzafuzni valami lehengerloen pozitiv es segitokesz valaszt:)
aug. 11. 08:08
 3/14 anonim ***** válasza:
94%

Szokásos kérdések:

Mire használnád?

Mekkora a kereted?

aug. 11. 08:19
 4/14 anonim ***** válasza:
73%
Most lehet hogy sok iPhone fan ki lesz bukva a válaszomra! Nekem ingyen se kéne! Egy túlárazott telefon ami árához képest igen csak lemarad sok jóval olcsóbb androidos telefon mellett! Ráadásul az apple pofátlan megoldásai,egyre rövidebb támogatási időszak! Már számítógépet se vennék tőlük!
aug. 11. 09:01
 5/14 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
0%

#4 de epol rendszere meg mindeg jobb 2x 3x hoszabb uzemido azonos akku kapacitashoz merve

2x 3x gyorsabb cpu/gpu azonos specekhez merve (magszam, orajel)

2x 3x Kevesebb(!) Ram hasznalat

aug. 11. 09:26
 6/14 anonim ***** válasza:
70%
Inkább egy samsung
aug. 11. 10:36
 7/14 anonim ***** válasza:

"de epol rendszere meg mindeg jobb 2x 3x hoszabb uzemido azonos akku kapacitashoz merve

2x 3x gyorsabb cpu/gpu azonos specekhez merve (magszam, orajel)

2x 3x Kevesebb(!) Ram hasznalat"

Ezek konkrétan annyira nem igazak, hogy cáfolni sincs értelme őket. :) Nem is értem, hogy lehet ilyen ótvar nagy hülyeségeket leírni, de tényleg.

Kérdésre válaszolva: Apple telefont akarsz, az Apple telefonok drágák. Újkorában a 11 arányaiban talán még drágább is volt, mint ma egy 15. 14 Pro Maxot újonnan már csak eszméletlenül túlárazva lehet venni, nincs értelme. A 15 és 14 közti árkülönbséget figyelembe véve pedig abszolút jobb vétel egy 15, a 13 és a 14 között minimális különbségek vannak.

De igazából lényegében minden szempontból egy minőségi ugrás lenne egy 11-es iPhonehoz képest egy 150-200 közötti droidos telefon is, szóval ha spórolni akarsz, akkor nem muszáj venni egy 15-öt azért, hogy utána facebookot görgess rajta, miközben nincs rá igazán pénzed.

aug. 11. 11:53
 8/14 anonim ***** válasza:
50%
5. Amiket írtál az vicc! Ezt csak az apple fanok beszélik be magunknak! Én személyesen is össze hasonlitottam iPhone és Android telefonokat és azon röhögött a fél világ hogy pl.annak idején amikor a HTC még nagyon jó telefonokat gyártott! Sorra szégyenítélték meg a HTC telefonok a náluk jóval drágább iPhone telefonokat! iPhone villogás miatt kell a legtöbb embernek! Amikor az én HTC u11 telefonon már 2 éve megvolt és egy kis elkenyeztetett ismerősöm akkor kapta meg a legújabb, drága iPhone telóját ,nagyon nagy volt a szája, elszólta a HTC -met hogy mérjük össze a tudását stb. Hát a végén nem ő nevetett! Kamera minőségben alázta meg a legjobban! Vannak még olyan videó és kép felvételein amik a HTCu11 telómmal készültek és még a mai telefonokkal összehasonlítva is megállja a helyét! Hiába a 100 meg 200 mp kamerák a mostani telefonokban:D az akuidőről még annyit hogy nővérem is iPhone fan és pár hónapja mentünk kocsival egy hosszabb útra,az én Realme és az ő iPhone telefonja is 100% ön volt! Ugyan az a GPS program futott mindkét telefonon! Az övé már kikapcsolt amikor az én telefonon még 28 % on volt! Arról ne is beszéljünk hogy az iphonoknak olyan erős elektromágneses sugárzása van hogy ki akadt a mérő műszer tőle! A HTC, Realme meg se mozgatta! Lehetne még sorolni. De amúgy meg engem nem izgat ki milyen telefont kedvel, mindenki használjon olyat ami neki tetszik!
aug. 11. 12:45
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

Bőven elég a sima 14-es, mivel a pro nem nyújt annyival többet, mint amennyivel drágább. Most sokan fel fogják hozni, hogy a sima csak 60 hz-es, de a 120 hz a mindennapi használatban nem jön ki. A kamera is jobb valamivel, de a 14-es kamerája is iszonyat jó, főleg éjszaka.

Egyébként nyílván van olcsóbban jobb specifikációval rendelkező Android, de valamiben mindig kevesebb lesz. Vagy kamerában, vagy támogatásban, vagy valami másban.

13 év Android után váltottam iPhonera és meg kell mondjam, sok dolgoban jobb, pl. kevesebb RAM esetén is jól fut. Akkuidőről annyit, hogy az 5000mAh-s Androidom bírt 3 napot, a 3279mAh-s iPhone 14 meg bír 2 napot. Most akkor?!

aug. 11. 15:00
 10/14 anonim ***** válasza:
35%

Ja csak az iPhone aksik egy kalap sz.rt se érnek olyan hamar mennek tönkre! Az meg a másik hogy megveszed a méregdrága iPhonet aztán 2 év és már nincs támogatása, ugyan ezt tette az apple a számítógépekkel! Kiadták 2019-ben a Mac prót aztán rá kb 2ével később kitalálták hogy már nem fognak a jövőben Intel processzorral szerelt gépeket forgalmazni és támogatás se lesz rá! Az alap Mac pro 2 millió forintba került! A legdrágább verzió a hozzávaló monitorral 24 millió! Az apple termékek nagy átverés és ne

Népvakitás! Régen én is szerettem a Mac gépeket és a mai napig egy Mac pro 5.1-es gépet használok mert akkor még tudott az apple jót gyártani,igaz már akkor is túlárazott termékeket dobtak piacra, de legalább akkor még volt minőség és teljesítmény, és hosszú távú támogatás! Soha többet apple terméket! Amióta Steve jobs meghalt azóta az apple is halott!

aug. 11. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!