Mit csináljak ?

Figyelt kérdés
iPhone 14 plusom van és msot az ios 17.06 van rajta megkaptam az appel oldalán a béta ios 18 at és az lenne a kérdésem hogy frisitsem msot vagy érdes várni amíg fogom tudni rendesen frissíteni most ha az Apple oldaláról próbálom frissíteni akkor az ios 18 public béta jonn be
2024. aug. 10. 16:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne tedd fel a bétát, ha nem értesz hozzá. Addig a szoftverfrissítés menüben a bétafrissítések opciót kapcsold ki, akkor nem fogja a félkész 18-as rendszert ajánlgatni.
2024. aug. 10. 17:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
1 vagyok, annyit hozzáteszek, hogy próbáltam már a 18 bétát, iszonyat gyorsan merül vele a telefon és nem minden működik még rajta jól, ezért sem érdemes feltenni. Ha nagyon akarod akkor viszont előtte csinálj itunes mentést, ha kellenek az adataid.
2024. aug. 10. 17:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Neked kell eldöntened, akarsz-e béta tesztere lenni egy még ki nem adott rendszernek.
2024. aug. 11. 07:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Elsők között lehetsz első.
2024. aug. 13. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!