Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik ország hívószáma a +853?

Melyik ország hívószáma a +853?

Figyelt kérdés
Néhány órával ezelőtt hívtak erről a számról, de mire odaértem már kinyomták. (Pisilni voltam ezért nem értem oda időben.) Szóval melyik országból hívtak, segítene valaki?

aug. 9. 21:14
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Most azt várod hogy helyetted keressünk rá?
aug. 9. 21:16
 2/9 anonim ***** válasza:
89%

Én vettem a bátorságot továbklikkelni a keresés után:

[link]

😂🤣

aug. 9. 21:42
 3/9 anonim ***** válasza:
60%
Minden idegen vagy fura telefonszámot lehet blokkolni! Ezzel megvédi a csalóktól. Ha ilyen hivás jön, a telefon automatikusan kiírja, hogy Veszélyes spam.
aug. 9. 21:56
 4/9 anonim ***** válasza:
60%
Makaóban van ismerősöm? Esetleg valami milliárdos barátod utazott oda? Akkor ez pénzlehúzás! Tudod, mennyit kell fizetned, ha felveszed?
aug. 9. 22:00
 5/9 A kérdező kommentje:
Voltam Makaóban június közepén, mostanra már kiderítettem hogy ez egy makaói szám.
aug. 10. 07:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ötös, le kellene már jönni erről a butaságról, hazai hálózaton állva a hívásfogadás ingyenes. Más szóval nem kerül pénzbe.

Kérdező, a hvás célja, hogy visszaghívd, mert ez egy ottani emelt díjas szám, a hívás díján az ottani szolgáltató és a szám birtokosa osztozik (ha visszahívod)

aug. 10. 13:08
 7/9 anonim ***** válasza:

#6 félig igazad van, viszont nemzetközi irányba nem lehet emelt díjas hívást indítani

ha esetleg át is csúszik pár napig, az a partner szolgáltatónak dupla bukó, mert a honosnak nem számlázjat, viszont a tartalomszolgáltatónak jutalékot fizet, így tesznek ellen, hogy szinkronban legyenek az adatok

aug. 10. 16:25
 8/9 anonim ***** válasza:
5# ott felejtettél valamit, ezért keresnek...
aug. 11. 09:48
 9/9 anonim ***** válasza:

"Pisilni voltam"

mobil nélkül ?

aug. 11. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!