Vízbe esett telefon megoldható lehet e egy akkumulátor cserével?
Most komolyan, itt szerinted hányan lehetnek akik tudják, hogy a készülékednek pontosan mi lehet a hibája?
A beázott készülék mindig lutri, még szerviz körülmények közt is, nem még egy gyakorikérdésen keresztül.
pucolás és akksicsere biztos ráférne, de az is lehet, hogy szétrozsdásodott egy kicsit, és nagyobb az ellenállás.
Akkor kellett volna vele foglalkozni.
"felre lett teve"
igen beazott keszuleket hagyni kell, "aztatni" kell mint ruhat
most igy utolag tedd rizsbe es akkor minden gondja megszunik
ne szemes rizsbe hanem rizslisztbe
es tojast is keverj bele
tegnap 08:42 hozzászóló vagyok.
Nekem volt telefonom, amit durván szétázzott, igaz, az butatelefon volt, és hátlap levételével, aksi kivételével, stb. letöröltem, és szemes rizsbe tettem, ami magába szívja a nedvességet, és rendbejött.
Természetesen a rizslisz, a tojás a kontár "vicceskedése", ne vedd komolyan.
Annyiban helyesbítenék, hogy lehet, hogy valójában nincs új alkatrészre szükség, csak nagyon alaposan kipucolni a telefont, rozsda, vízkő, por eltávolítására.
De becsületes szakértőt, aki nem "vetet" veled mindenféle alkatrészt feleslegesen, ill. a felújítás ára nem tudom, hogy mennyire érné meg, lehet, hogy jobban jársz egy új telefonnal, bár ezt környezetvédőként nehéz szívvel írom le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!