Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont ajánlotok?

Milyen telefont ajánlotok?

Figyelt kérdés

Kb 200000 Ft-s keretem van, és nagyon régóta szeretném kipróbálni az Iphonet, viszont egyáltalán nem értek hozzá. Használtakból egész új darabokat láttam sokkal olcsóbban. Ahhoz ragaszkodnék, hogy 128 GB vagy több tárhelye legyen.

Most samsung galaxy a52 5g-m van, és ezzel meg vagyok elégedve, csak a kamerája minősége nem tetszik, illetve már nagyon be van lassulva...

aug. 8. 15:44
 1/3 anonim ***** válasza:
29%

Xiaomi elég jó

Nekem ilyen van:

[link]

Hobbi fotósként mondom, hogy bámulatos amit ilyen pici optikából ki tudtak hozni.

Persze csodákat ez sem tud, aki még ennél is jobb képeket akar csinálni annak be kell ruházni 1,5 millát vagy többet egy fotós felszerelésbe és meg kell tanulni fotózni...

aug. 8. 16:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Xiaomit NE!!!! Messze el van maradva a kamerája egy iPhonetól mondom ezt több mint 10 éves Xiaomi tulajdonos múlttal, iPhoneom 1 éve van. Sokkal jobb iOs-es telókat lehet venni használtan, mint vadonatúj androidokat. Én is nagyon sokáig új telefonhoz ragaszkodtam, de tényleg simán ki lehet fogni sokkal jobb kategóriás használt telefonokat is.

iPhone 13, 14, 15 és ezek kombinációit (mini, pro, sima) érdemes még venni. Az iPhone 11 már 5 éves, az sem rossz, de kevesebb ideig jön rá frissítés. Olyat nézz, aminek az akksija minimum 90%.

aug. 8. 17:24
 3/3 anonim ***** válasza:
52%
iPhone 14 alá ne menj,ha iPhone lesz a választásod.
aug. 8. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!