Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Remélem valaki tud segíteni....

Remélem valaki tud segíteni. Ért valaki a telefon alkalmazásokhoz jobban? Többi lent

Figyelt kérdés

Adott egy Samsung telefon. A beállításokban az akkumulátor alkalmazás használata feltünteti az aznapi használt alkalmazásokat, mennyit használta a telefon tulajdonosa. Itt szinte minden nap jelzi a "messages" alkalmazást, ugye az az alapértelmezett SMS. A tulajdonos szerint ő nem használja, ha megnézem, "kevesebb mint egy perc" et jelez, képernyő időt egyáltalán nem. Akkor ez mégis mit jelent? Miért jelzi a beállításoknál mégis azt? Kétlem, hogy minden nap véletlen lép rá és be is zárja. Lehet azon belül mást csinálni? Vagy nincs jelentősége ennek? Egy héten 7/5-6x mutatja. De sms sincs, le lett kérve a részletes számla is a Telekomtól. Nincs benne sms. Akkor hogy lehet ez?

Köszi előre is a válaszokat és bocsi ha értelmetlenül lett fogalmazva

aug. 7. 09:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Fut a háttérben, lekérdezi a központtól hogy jött-e sms.
aug. 7. 09:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Megcsal az asszony???
aug. 7. 10:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Most megnéztem ezt a listát.

10 alkalmazás szerepel, ma csak hármat nyitottam meg, használtam. A többinél azt írja, hogy "kevesebb mint 1 percig a képerny..."

aug. 7. 10:12
 4/5 Szirty ***** válasza:
Nem azt írja hogy a tulajdonos mennyit használta, hanem azt hogy mennyit futott.
aug. 7. 11:21
 5/5 A kérdező kommentje:

Kettes, én vagyok az asszony és igen ez a gyanúm 😂

Egyes, hármas, négyes. Ez csak azért érdekes, mert hétköznap mikor dolgozik akkor ott van, hétvégén mikor egész nap otthon van, olyankor nincs ott a "messagges" alkalmazás. Ezt hogy? Ha használja, oké.. de miért azt jelzi hogy kevesebb mint egy percig a képernyőn?

aug. 7. 17:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!