Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vásároljak?

Milyen telefont vásároljak?

Figyelt kérdés

Melyik telefont éri meg legjobban megvenni? Csak Android jöhet szóba. Írhattok konkrét telefon modelleket is. Ami fontos:

RAM: 8 GB

Belső tárhely: 256 GB

Jó minőségű képeket készítsen

Jó minőségű videókat készítsen (Full HD)

Két évet legalább kibírjon.

Árkategória: 65000 - 140000 forint között.

aug. 6. 20:28
A kérdező szavazást indított:
Samsung
Xiaomi
Huawei
Motorola
Realme
23 szavazat
 1/6 anonim válasza:
Nekem Xiaomi van már vagy 4 éve, többször le ejtettem sajnos, de nem tört be és jól bírja. Igaz hogy csak 3GB Ram és 32GB tárhely, de viszonylag a kép minőséggel meg vagyok elégedve, árban egész jó, újjabb modellekről nem tudok mit mondani, nekem Redmi 8as van, de vannak újjabb jobb modellek. Végülis, ha ezzel lenne valami újra Xiaomit vennék ugyanis 3GB rammal sem fagy le, egyedül a tárhely ami gond.
aug. 6. 20:59
 2/6 anonim ***** válasza:
17%
Nekem volt Samsung, Iphone, Xiaomi. Messze a Xiaomi-val vagyok a legjobban megelégedve. Jelenleg Redmi Note 13 Pro van. Egy iPhone 14-et váltott.
aug. 6. 21:45
 3/6 anonim ***** válasza:
18%
Pixel 7a vagy 8a
aug. 7. 05:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Beszereztem egy elég jó minőségű új Xiaomit.
aug. 7. 20:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Nos, 65-80000ft között ilyen telefonokat pont nen fogsz találni .
aug. 8. 12:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Igazad van, feljebb kerestem mint a megadott árkategória, drágábban már találtam jó telefont.
aug. 8. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!