Milyen telefont vásároljak, ha Xiaomi Mi 10T Pro telefonom van, de már egy kicsit "jobbat" szeretnék? (iPhone nem kell)
Te mennyit szánnál rá??
Valamint mi az ami fontos számodra??
Nekem mi 10t van. Nézelődtem már én is annyit, de nem tudom mi az ami jobb lenne. Ár érték arányban a lehető legjobb legyen.
Samsung A 54 is jó választás lehet éppen, vagy nézni újabban xiaomi területén. Motorolla is gyártott már jó alternatívát. Ívelt kijelzőhöz hogyan viszonyulsz??
Mert sok telefonnak ívelt a kijelzője is, ami számomra nem a legjobb, van aki meg kimondottan szereti.
Köszönöm a válaszokat!
Igazából jöhet BÁRMI, még van időm eldönteni bőven! :D
Ha jobbat szeretnél mint a Xiaomi javaslom a Samsungot habár mivel "menőbb" márka többet is kérnek ugyan olyan teljesítményért cserébe.
Illetve tudom javasolni a Nothing phone 1 vagy 2-t. Nagyon letisztult szoftver és hardveresen is elég jó, nem mellesleg egyedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!