Cukros üdítő folyt a telefonba hogyan tovább?
Üdv! Ahogy fent említve lett cukros üdítő folyt a telefonba munka közben..
Nem akar felül erintkezni és folyton össze vissza lepeget magától..
Valaki járt már így?
Azt írták neten hogy tegyem rizsbe.
Szerintetek? Meg lehet javítani?
Akár otthoni módszerrel,vagy szervíz?
Vagy pedig kukába mehet?
Válaszokat köszönöm.
Jajj, megint a rizses hülyeség. XD Most meg még cukorszívó szupererővel is felruházták. XD
Az első perctől kezdve szervízbe kellett volna vidd, használat nélkül. Ott szétkapták volna, ahogy lehet kitisztítság, s akkor talán nem megy szarrá az elektronika, és nem kezd el lassan rohadni belülről.
Ettől eltekintve még vidd el. Ha nem is menthető, az adatokat talán lementik róla.
Szia!
Ezen csak a szerviz segíthet. Vidd el egy szervizbe, ott szétszedik, és megnézik, hogy mi baja. Lehet, hogy pár tízeezer forintos javítás lesz csak, de az is elképzelhető, hogy sokkal több. Ez nagyban függ attól, hogy mennyi üdítő ömlött a telefonra.
Én egyszer jártam úgy, hogy a citromos vizem miközben nyitottam ki, kifutott a laptopra. Azonnal kikapcsoltam, hagytam pár napot száradni, és szerencsére semmi baja a mai napig is. Ez olyan október körül történt.
Benzinkúton vegyél egy nagy kannás desztillált vizet, öntsd egy tálba és dobd be a telefont. Mosd át minél jobban. Aztán tedd ki száradni pár napra. Én már jártam így, még 2 évig használtam a telefont gond nélkül.
De a szerviz se rossz, ha van a közelben.
"Azt írták neten hogy tegyem rizsbe."
Azt is írják a neten, hogy ugorj a kútba.
A rizst inkább főzd meg, arra való.
Semmit sem ér a beázott telefonnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!