Hogy tudom a telefnszámot átvinni iphone 15-re meglevő fizikai sim kártyáról?
ma 09:56
Mondjuk nekem 397 szám van elmentve, megunnád lepapírozni.
Gondolom a 90%-a meg nem is kell.
Akinek nem tudom a számát fejből az amúgysem fontos, szerelő stb meg ott van neten ha nagyon kell.
Nem tudom iphonenál hogy van,de androidba van, hogy valami email alapot is tudsz megadni
iPhone esetén nem lehet saját online fiókba menteni a telefonszámokat mint androidnál?
Nekem oda vannak mentve, és egy gyári visszaállítás, vagy telefoncsere után is, amint bejelentkezek, már szinkronizálja is a névjegyeket.
"Szeretném átvinni ezt iphonera, de az csak e-simet támogat már."
Ez nem így van! Az IPhoneba nyugodtan rakhatsz fizikai NANO SIM kártyát. Egy fizikai SIM kártyát rakhatsz bele, és mellé regisztrálhatsz még 8 ESIM profilt, de egyszerre csak két SIM kártyát használhatsz, a fizikait, és egy ESIM-et.
De ha mégis ragaszkodsz az ESIM-hez, akkor igen, a Telekomba el kell menni, és igényelni.
A névjegyzéket androidról pedig a Google fiókod segítségével is átviheted IPhone-ra. Csak fel kell szinkronizálni androidon a névjegyeket a googleba, IPhone-on pedig bejelentkezni a google fiókba a megfelelő helyen. Sajnos nem tudom, hogy pontosan mik a lépések, legutóbb 2019-ben csináltam ilyet.
ma 10:56
Részben igaz, nagyrészt nem. Van 38 dolgozóm, ezen kívül üzletkötők, alkatrész-kereskedők, szervizesek, és természetesen ismerősök, családtagok.
Gépjármű javítással foglalkozunk.
A Telekom online felületén az előfizetéseid alatt a megfelelőt válaszd ki.
Majd a SIM kártyák résznél az esim-re váltok opciót.
Kapsz egy QR kódot, amivel az új telefonon aktiválod az esim-et.
Ezzel egyidőben a fizikai sim kártya deaktiválódik, azaz használhatatlan lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!