Hogyan lehet képeket, videókat átvinni Samsungról iPhone-ra?
Ha USB-vel dugom gépre akkor csak a telefonon levő képeket látom, és másolni nem tudok rá. iTunes-ben szintén nem tudom megoldani. Próbáltam Bluetooth-al, de azt írja az iPhone, hogy "Az iPhone már nem képes csatlakozni a következőhöz: xy. Törölje az eszköz párosítását, majd párosítsa ismét. Meg 3-5Gb-os videót 1000+1 év lenne átküldeni BT-n.
Microsoft OneDrive-ba feltöltöttem a dolgokat, de iPhone-on mindig kidob az app, ha elkezdeném letölteni.
Van valami tippetek mit próbáljak még meg?
Samsung Note 10+ 5G és iPhone 12 Pro Max.
+1, összekötöttem a két telefont kábellel de akkor a Samsung tölti, és kiírja hogy túl nagy áramfelvételű eszköz és nem fog működni megfelelően.
Egyébként gépre felmásoltam mindent szóval WIndowsos ötletek is jöhetnek.
Vegyél egy kétvégű pendrive-ot: USB-C / Lightning, és próbáld meg azon keresztül! OTG ma már minden okostelefonban van, rendszertől függetlenül, szóval elvileg működnie kell :/
Baj csak az, hogy ebből a csatlakozó kombinációból jelenleg csak egyetlen pendrive van a piacon, és szerintem 20 ezer Ft próbának drága, nem?
Köszönöm a válszokat.
Send Anywhere nevű appal sikerült átmásolnom!
A váltás iOS-re nekem nem működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!