Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem tölt a töltő turbó...

Miért nem tölt a töltő turbó töltéssel?

Figyelt kérdés
Motorola g60 telefon...2 éves...eddig jól működött mind 5,6 töltés volt csak lassú...de kb 1 hónapja nem írja ki hogy turbo töltés...
aug. 2. 21:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
43%
Ezt most magyarul is lsz.
aug. 4. 21:30
 12/18 anonim ***** válasza:
#11 Remek próbálkozás, csak így tovább!
aug. 4. 21:33
 13/18 anonim ***** válasza:

12 mi? Egyszerüen nem értem az utolsó kommentjét, hogy mit akar mondani vele.

Az lejött, hogy az "ugyan az" ugyanaz alkar lenni, de akkor sem értem.

aug. 4. 21:36
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
#12 te a kérdezö vagy, csak elfelejtettél fiókot váltani?
aug. 4. 21:37
 15/18 anonim ***** válasza:
Persze, hogy én vagyok a kérdező. Ki más lehetnék?xD Ékes példája ez az emberi ostobaságnak, de akkor el is magyarázom a saját álláspontomat: "Ezt most magyarul is lsz." Úgy vélem, hogy az utolsó szó "lesz" akart volna lenni, és én erre reagáltam (#12), mivel viccesnek találtam odaszúrni, főleg a kontextus tekintetében. Erre minden további nélkül vádaskodással és irracionális hipotézisekkel szembesültem, kapásból. Ezen már tényleg csak nevetni tudok.
aug. 4. 21:51
 16/18 anonim ***** válasza:

"Ezt most magyarul is lsz." Úgy vélem, hogy az utolsó szó "lesz" akart volna lenni, és én erre reagáltam."

Nem, nem az akart lenni. "lsz."-szel rövidítettel a "légy szíves"-t, igaz igénytelenül nem naggyal íram.

Körülbelül átlagos intelligenciával, és ha nem becsüljük le a másikat beképzelt módon, ra lehet jönni, hogy az "Ezt most magyarul is lesz." mondat teljesen értelmetlen.

Tipikus példa, amikor annyira el vagyunk telve magunkkal, hogy másokat ostobának nézünk egyböl.

"Erre minden további nélkül vádaskodással és irracionális hipotézisekkel szembesültem, kapásból."

A gyakorin sokszor tapasztaltam, és az "odaszúrás" kb. olyan értelmetlnül jött ki, mint a kérdezö 10-es kommentje. Ez pedig az én álláspontom.

Erre: "Remek próbálkozás, csak így tovább!" ?

Ennek mi értlme?

Azon kívül, hogy az "lsz." alatt a légy szívest rövidítettem.

aug. 4. 22:07
 17/18 anonim ***** válasza:
"lsz."-szel rövidítettel = "lsz."-szel rövidítetteM
aug. 4. 22:08
 18/18 A kérdező kommentje:
Bravó, hogy mi lett abból,hogy nincs gyorstöltésem...10# csak annyi akart lenni, hogy nem tudom a 9# hozzászóló megegyezik e az elsővel aki a nem működő gyorstöltőre azzal reagált, hogy ne nyomkodjam annyit a telefont...persze nem szó szerint.. erre próbáltam vicces lenni és kissé felháborodni, hogy a telóm nem sz@r... pláne, hogy nem a gyors lemerülés volt a téma, hanem az, hogy a gyorstöltés... bár akár ez is lehetne következmény... :)
aug. 5. 05:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!