Miért nem tölt a töltő turbó töltéssel?
Figyelt kérdés
Motorola g60 telefon...2 éves...eddig jól működött mind 5,6 töltés volt csak lassú...de kb 1 hónapja nem írja ki hogy turbo töltés...aug. 2. 21:06
2/18 anonim válasza:
A G60 az VW, és nem turbó, hanem mechanikus töltö.
Telefonban értelmezhetetlen a turbó szó, amit valszeg a turbinából származtatnak.
Vagy neked van turbina a telefonon?
3/18 anonim válasza:
Próbáld meg másik, minőségi kábellel.
Piszkáld ki fogpiszkálóval a csatlakozóból a port, szöszöket.
4/18 anonim válasza:
#2: nagyon vicces vagy, de nem értelmezhetetlen. 1 google kereséssel megtudhattad volna, hogy a gyorstöltést nevezi így a Motorola.
5/18 anonim válasza:
Azt tudod tenni, amit a #3 mondott: takarítsd ki az usb-csatlakozót, és próbáld meg egy másik kábellel. Ha így sem, akkor valószínűleg a töltőfejjel lesz a probléma.
6/18 A kérdező kommentje:
4,5 köszönöm! Magam sem mondhattam volna szebben inkább csúnyabban 3nak... kábelt, fejet próbáltam már és nincs változás, sőt másik Motorolát az elsővel is turbo töltötte... bár nem sok esélyt látok rá,de megpróbálom kifujatni, köszönöm!
Ha ez sem akkor lehet, hogy a telóval van baj?
aug. 3. 11:21
7/18 A kérdező kommentje:
1# köszi, de nem szoktam a $art nyomkodni, szerencsére egyszerűen kipottyan belőlem :)
aug. 3. 11:22
8/18 anonim válasza:
Ne fújással próbálkozz, mert még egy 20 bar-os kompresszor sem fogja tudni kifújni onnan azt a koszt, ami bele van ragadva. Kapcsold ki a telefont, és egy vékony tűvel óvatosan piszkáld ki a csatlakozó alját (zárlatvédett, tehát nem baj, ha fémmel piszkálod), és legfeljebb közben fújkáld, arra viszont elég egy sűrített levegős spray is. Meg fogsz lepődni, hogy mennyi szösz kijön majd belőle.
9/18 anonim válasza:
"szerencsére egyszerűen kipottyan belőlem :)"
Hát lehet nem szeretném az elözményket tudni, miért "pottyan". :DDDD
10/18 A kérdező kommentje:
9#Nem tudom ugyan az mint az 1# , 1# válaszoltam csak!
aug. 4. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!