Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért 40 perc 70%-ról feltölte...

Miért 40 perc 70%-ról feltölteni az S24 Ultra telefonom?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem, ugyan azt a tölteléket használom mint amit az S20 ahhoz használtam, kábelek pedig amit a telefonhoz adtak. De miért ilyen borzasztó sok idő feltölteni?
aug. 2. 13:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

25W-os az az adapter amivel töltöd. Hiába veszel nagyobbat, 70-80%-ig még gyorsan - 25W-al - fog tölteni, utána lelassul a töltés, 90% felett már 5-6W, a vége felé meg csak 1-2W-al tölt.

Ez teljesen normális. mindegyik akkumulátortnál, mindegyik telefonnál így van.

aug. 2. 15:30
 12/16 anonim ***** válasza:

"25W-os az az adapter amivel töltöd. Hiába veszel nagyobbat, 70-80%-ig még gyorsan - 25W-al - fog tölteni, utána lelassul a töltés, 90% felett már 5-6W, a vége felé meg csak 1-2W-al tölt."

Igen, valóban magas és extrém alacsony töltöttségnél lassabban töltenek az aksik, azonban a 25W-os adapter nem használja ki a telefon maximális képességeit ettől függetlenül.

aug. 2. 15:57
 13/16 grafno ***** válasza:
Nekem kb 75p 0rol az s23u szupergyorstoltovel. Most vettem 2t kb 4,5e/db áron Kínából. Gyári samu is van az kb 15e volt. Sima gyors samu toltovel vagy xiaomi kb valamivel kevesebb 115p lenne.
aug. 2. 16:34
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ mindenkinek!Veszek egy új tölteléket, aztán meglátjuk:D

7) Mindig is samsungom volt, már megszoktam, nekem ez tökéletes:D

aug. 2. 18:27
 15/16 anonim ***** válasza:
Kiváncsi leszek, írd meg légyszives az eredményt az új "töltelékkel"!
aug. 2. 18:29
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem hiszem el ezt az autocorrectet.. töltőfejet*
aug. 2. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!