Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért 40 perc 70%-ról feltölte...

Miért 40 perc 70%-ról feltölteni az S24 Ultra telefonom?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem, ugyan azt a tölteléket használom mint amit az S20 ahhoz használtam, kábelek pedig amit a telefonhoz adtak. De miért ilyen borzasztó sok idő feltölteni?
aug. 2. 13:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Akkumulátor?
aug. 2. 13:30
 2/16 A kérdező kommentje:
Tegnap kapcsoltam be először, kétlem
aug. 2. 13:35
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

"ugyan azt a tölteléket használom"

Hogy mit?

Amúgy mi nem totál egyértelmű? Az a "töltelék" (adapter) nem a te telefonodhoz való, nem fogja tönkretenni, de valószínűleg lassabban tölt vele, mint egy normális, ahhoz való PD gyorstöltő. A mostani telefonodban nagyobb aksi van, mint a régiben, ugyanazzal az adapterrel naná hogy lassabb lesz a töltési folyamat.

Plusz minden aksi lassabban tölt, amikor nagyon-nagyon le van merülve, meg akkor is amikor eléri a 70-80%-ot.

aug. 2. 13:36
 4/16 A kérdező kommentje:
Elnézést, autocorrect. Ugyan azt a töltő fejét használom-ot akartam írni. 33W-t is kipróbáltam, ugyan úgy lassan tölt vele. Van annál erősebb is? (Sajnálom, nem értek a technikai dolgokhoz)
aug. 2. 13:51
 5/16 anonim ***** válasza:
80%

Érdemes venni egy PD kompatibilis, 45 W-os gyorstöltőt, lehetőleg (de nem szükségszerűen) Samsung márkájút. Pl. ezt:

[link]

Nem lesz ettől sem egy villám a töltése, de ezzel legalább kihozza magából azt a telefon, amit tud.

aug. 2. 14:00
 6/16 anonim ***** válasza:
87%

Nézd meg az akksi beállításait is, új telefon, ebben már alapból van akksivédelem, de kézzel át tudod állítani, hogy szeretnéd, hogy feltöltsön.

A másik pedig igen, az adapter. Mi azzal kezdtük, hogy vettünk hozzá egy új töltőfejet, mert a régi samsung töltő hiába gyorstöltő, a közelében sincs annak, ami ezekhez a telefonokhoz kell

aug. 2. 14:37
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem iPhone-t vettél?
aug. 2. 14:54
 8/16 anonim ***** válasza:
58%

"Miért nem iPhone-t vettél?"

Az még lassabban tölt. :)

aug. 2. 15:00
 9/16 anonim ***** válasza:
80% felett már nincs gyorstöltés.
aug. 2. 15:13
 10/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Itt bizonyára az adapter lesz a gyenge láncszem. Nekem is ilyen telefonom van, és a régi Xiaomi telefonom töltőjével pumpálom, és fél óra alatt 50-60 százalék belemegy simán. Azt tanácsolom, hogy vegyél egy gyorsabb adaptert.

aug. 2. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!