Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vannak feltételei appok...

Vannak feltételei appok memóriakártyán tárolásának?

Figyelt kérdés
Nyilván legyen gyors microSD, tudom. De pl. A1/A3, UHS-I U1/U3 ilyesmi. Vagy bármelyik megfelel?
aug. 2. 07:44
 1/7 anonim ***** válasza:
84%

Appok nem futnak kártyáról, ha erre gondolsz.

Minden egyéb más meg a lassún is elfér. Videóhoz se kell gyors legyen.

Max. ha 4k videót készítesz.

aug. 2. 08:40
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
Kevés appot lehet áthelyezni memóriakártyára.
aug. 2. 09:41
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Talán Android 6-tól nem támogatott az appok telepítése memóriakártyára.
aug. 2. 10:13
 4/7 Hintalow ***** válasza:
Igen èn is akartam ìrni, hogy az a feltètele, hogy egy jó 10+ èves telefon legyen, mert jó ideje kivettèk már ezt a funkciót az androidból 🙂
aug. 2. 12:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nem nagyon követem, mindenesetre a telefonom 2017-es. Android 8.0 van rajta 16GB RAM-mal.
aug. 2. 13:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat, tárhellyel.
aug. 2. 13:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Én azt se tudtam, hogy régen át lehetett helyezni! :/

A legtöbb appnak olyan funkciója van, amik miatt a telefon csak közvetlenül a saját belső tárhelyéről tudja használni őket, microSD-ről nem, ezért eleve direkt nincs is a szoftverben áthelyezési opció az appokra!

A fájlok (képek, videók, zenék, hangok, mentett szöveg) más dolog, azokat microSD-ről is tudja használni a telefon, és van is opció áthelyezni őket, de appokat nem.

aug. 2. 18:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!