A három GPS applikáció közül melyiket ajánlanád? (Google MAPS, Apple Maps, Waze)
Nekem semmi bajom az apple térképekkel. Legalábbis nyugateurópában nekem mindig odatalál a házszámhoz, és megmondja melyik oldalon van a cél. Nem tudom ennél miben kell, hogy pontosabb legyen?
Néha googlét is használunk, nem vettem észre nagy különbséget.
A Waze veri mindkettőt.
"Waze a Google térképet használja, szóval igazából mindegy, hogy a kettő közül melyiket használod." Nem mondanám, a google már többször is rossz helyre vitt, a Waze még nem. A Waze jobban is használható, ja meg írja a rendőröket.
"Az Apple Maps sokkal kevésbé precíz"
Mert sokéves lemaradása van a google mapshoz képest.
A térkép teljesen jó és pontos csak a helyek nincsenek megjelölve. Ezért nem találja azt a parkolót sem.
Tessék bejelölgetni, bejelenteni a helyeket hogy minél jobb legyen az apple maps is! Az utcaképe nekem pl jobban tetszik mint a google mapsé.
Hosszabb út... honnan? Egerből, vagy Barcsról? :D
Ha többen mentek, akkor mindegyik telefonon mehet más-más navi és meglátod a különbséget.
"A Waze a Google térképet használja"
Ez egy alaptalan tévhit. A Waze lényege, hogy a térképet a felhasználók készítik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!