Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha kulfoldon nyaralaok es...

Ha kulfoldon nyaralaok es valaki magyarirszagrol hiv, penzbe keruk nekem a hivas fogadasa?

Figyelt kérdés
júl. 27. 08:01
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Európàn belúl már nem. Règebben pènzbe kerúlt.
júl. 27. 08:19
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

#1:

A kérdező bejövő hívásról beszél. Az pedig a hívást fogadó személy számára soha nem került pénzbe, és most sem kerül, és nem is fog kerülni.

júl. 27. 09:04
 3/6 anonim ***** válasza:
2. Dehogynem! Országon belül nem, de ha pl. Bécsben voltam, fizetnem kellett fogadáskor is. Pont ezért sokan fel sem vették, vagy azzal kezdtèk, hogy csak gyorsan, mert itt és itt vagyok.
júl. 27. 10:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja, és sz volt az indoka, hogy amíg vonalast hívsz, tudod, hogy külföldi a szám, többe kerül. A mobilnál nem. A szolgáltatás díja nem terjed ki országokra. Valakinek fizetnie kell.
júl. 27. 10:48
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

"a hívást fogadó személy számára soha nem került pénzbe"

De. És ez most is így van.

Aki hív nem tudhatja hogy a hívott telefon hol van. Ezért neki csak a belföldi díjszabás szerint számláznak, az e feletti részt pedig a hívott fizeti. Mivel ő tudja hol van és tudja hogy mennyibe fog neki kerülni ha felveszi. A külföldi hálózatra csatlakozáskor ugyanis kap egy SMS-t amiben a fogadott hívások díjszabása is benne van.

EU-n belül persze nem. De nem tudjuk kérdező hol van.

júl. 27. 11:15
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

EU-n belül már nincs roaming díj, azaz a fogadott hívás nem kerül pénzbe, a tárcsázott hívás pedig ugyanannyiba kerül, mintha itthon lennél.

De bizony régebben külföldön a hívás fogadásáért is fizetni kellett.

júl. 27. 15:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!