Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SMS-eknél lehet hazudni a...

SMS-eknél lehet hazudni a küldési időben?

Figyelt kérdés
Sajnos írtam valakinek egy SMS-t, amit nem kellett volna, semmi bunkó nem volt benne, de nem kellett volna megírni. Ma olvasta csak el, miután 3 napig ki volt kapcsolva a telefonja, egy Androidos mobil, ha ez számít valamit. Mondhatom neki, hogy korábban írtam, vagy az üzenetnél kiírja, hogy például kedden este 10-kor írtam neki az SMS-t, vagy azt az időpontot fogja kiírni neki, amikor bekapcsolta a telefont napok után és elolvasta?
júl. 25. 22:01
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Kiírja neki, igen. Max azt tudod neki mondani, hogy napokkal ezelőtt írtad neki, csak nem küldte el, mert nem volt pénz az egyenlegeden. Majd mikor feltöltötted a telód, automatik elküldte neki. Ez sem kivitelezhető, de lehet, hogy ezt jobban elhiszi.
júl. 25. 22:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem írja ki, azt írja ki amikor megkapta, legalábbis most láttam.
júl. 25. 22:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem volt már kikapcsolva a telóm, és nekem azt az időpontot mutatta, mikor az illető elküldte az üzenetet.
júl. 25. 22:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is akkor szokta mutatni, mikor elküldi és megkapom
júl. 25. 22:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Nála az az időpont lesz, amikor ő megkapta az SMS-t. Hogy te mikor küldted, azt ő nem látja.
júl. 26. 08:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, az 5.válaszolónak van igaza. Tényleg így volt.
júl. 26. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!