Letiltott telefon?

Figyelt kérdés

Létezik, hogy egy előfizetésre vett telefont, miután ki van fizetve, pár év múlva tiltanak? Négy ember probléma nélkül tudta használni, az utolsó vevő viszont azt állítja, hogy tiltott. Bevizsgáltatta szervízben, feljelentett. A fia rendőr állítólag.

Én egy ismerősnek adtam el, aztán ő továbbadta, aki szintén tovább.

Így jutott el hozzám is a rágalmazás.

júl. 22. 19:14
 1/7 anonim válasza:
100%
Az eladó kizárólag a vevőnek tartozik felelőséggel. Egyébként létezik, ha nem fizették ki az összes részletet. Egyébként ha papír nem volt írva, sok sikert a bizonyításhoz hogy ki adta el. Vigyázz, csalók egyik módja ez az utólagos "addvisszaapénzem", nekem is volt már velük dolgom, egyszerűen ne foglalkozz velük.
júl. 22. 19:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Te a sokadik vagy elötte a sorban szal nem sok közöd van hozzá
júl. 22. 19:32
 3/7 A kérdező kommentje:

Ki van fizetve, azért tudok újat hozni ki, ha letelik. Mindig minden számlát fizetek. A Vodafone appban is látszik, hogy az én nevemen van a telefon. Tehát ezt nem nehéz bizonyítani, azt gondolom.

Tudom, hogy csalók, miután a mostani eladót beállították minden hazugnak, csalónak, én sem hagytam szó nélkül.Írtam, hogy nekem mondják, ha bajuk van. A papírt nyilván nem tudták elküldeni, ami a tiltásról szól, mert az ugye a rendőrségen van.

Aztán már tőlem követelte a pénzt és retkes, cigány kurwa lettem. Undorító, alpári stílusban írt ő is, meg a felesége is.

Csak azért írtam ki ezt a kérdést, hogy ha tényleg minden rendben van, fizetve volt, három ember is probléma nélkül használta, létezhet-e ilyen.

júl. 22. 19:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha a neveden van és esetleg nincs papír az eladásról akkor fordíts az egészen és jelentsd be mint ellopott telefon
júl. 22. 19:41
 5/7 anonim válasza:
Ja, ha cigányok akkor más a helyzet. Töröld, tiltsd a számát. Minden máshoz lusták és hülyék is, legfeljebb magukat sodorják bajba. Ha tényleg kifizetted akkor dőlj hátra és röhögj rajtuk :D
júl. 22. 19:42
 6/7 A kérdező kommentje:

Nincs papír, 30 éve ismert barátnak adtam el.

Írtam nekik, hogy két esetben tiltják. Az egyik, amikor nem fizetik, ami nem áll fent, hiszen már két éve ki van, azóta már ùj készüléket fizetek.

A másik, amit te is írsz, hogy ha ellopják a tulajdonostól, a tulajdonos tudja letiltattni. Azaz én.

Erre jött a cigæny kurwâs válasz, meg a bevizsgáltatás. Azt is megmondták melyik szervíz vizsgálta, majd letiltottak engem.

Nem gondolják, hogy holnap én felhívom ezt a szervízt és akkor kiderül?

júl. 22. 19:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Te vetted a szolgáltatótól a telefont? Akkor keresd meg a szolgáltatós és kérdezd meg hogy egyáltalán le van-e tiltva. Ha nincs papír az eladásról akkor még mindig a tiéd a telefon, úgyhogy kérhetsz róla információt! Kérdezd meg tiltott-e és ha igen, akkor miért? Nem fizetés, bűncselekmény, stb. ?
júl. 23. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!