Melyik mobilszolgáltatót válasszam?
Az új munkahelyemen két szolgáltató flottájába lenne lehetőségem belépni, ezek a csomagok:
Voda
Korlátlan beszéd belföldön
50 SMS
25+2GB mobilinternet
6085 Ft.
Telekom:
Korlátlan Telekom
100 perc telekom hálózaton kívül
40 SMS
7Gb mobilinternet
8011 Ft
A csomag alapján a vodafone-os flotta jobb lenne, viszont az ugyebár közel került a kormányhoz. Korábban voltam vodás, de átjöttem a Telekomhoz a tulajdonos váltás miatt. A Telekom hálózata viszont nem az igazi, itt a voda 2x annyit tud sebességben, mint a Telekom. Ezek alapján melyiket válasszam?
Az miért nem opció, hogy kevesebbet nyomkodod a telódat, és veszel valami feltöltős kártyát?
A munkahelyen és otthon meg netezel, mint állat?
Jó neked a Voda, nekünk jó a Telekom.
Korlátlan mobilinternet 3990.-
és nem kell havonta fizetni érte, volt hogy másfél évig kitartott.
3-as, ki a fene használ ma még feltöltős kártyát...?:D
Az a lényege a mobilinternetnek, hogy nem vagyok wifihez kötve, nem kell a lassú nyilvános hálózatokat használnom, vagy valahol könyörögni a wifi-jelszóért. Elővehetem a dugóban ülve, étteremben várakozva, kötetlenül beszélgethetek akárkivel. Vagy épp utánanézhetek valaminek, hazafelé megrendelhetem a vacsorámat, lefoglalhatom az esti mozijegyet, pilates időpontot, elindíthatom otthon a mosást stb.
7# például az 5-ös
A feltöltőkártyával is van mobilinternet.
Korlátlan mobilinternet 3990.- és nem kell havonta fizetni érte, volt hogy másfél évig kitartott.
30 napra 9.990 Ft
3 napra 2.090 Ft
1 napra 1.090 Ft
A Telekomnál nem tudom, mikor volt a korlátlan mobilinternet 3.990 Ft, de biztos, hogy nem mostanában.
Ami 3.990 Ft, az a Maraton 5 GB, amit addig használsz, amíg el nem fogy. Mind az 5 GB-ot, nem pedig korlátlanul annyi adatot, amennyit csak akarsz. Nekem ez kb. 2-3 órára lenne elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!