Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek Iphone 12 telefono...

Szerintetek Iphone 12 telefonomat el tudom adni 130 000 Ft-ért? (többi lent)

Figyelt kérdés
Iphone 12 független telefon, 89%-os akkuállapot, törésmentes, minden funkció tökéletesen működik.

júl. 19. 16:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
NEM! Mert, sokkal újabb készülékeket sem lehet eladni! Nekem van egy iPhone 14 PRO MAX telefonom. Amit 2024. június 2. óta hirdetek eladásra! És mind a mai napig NEM tudtam eladni!
júl. 19. 16:12
 2/5 anonim ***** válasza:
78%

1-es rosszul árazod.

130-ért tényleg sokáig kellene hirdezni hogy elmenjen.

Én mindig olcsóbban teszem fel a letett telefonjaimat, mert eladni akarom nem árulni.

Én 110-ért kezdeném hirdetni. 90-95-ért fog elmenni.

júl. 19. 16:57
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

A telók tudása másfél évente duplázódik. Te meg a régi szarodat akarod aranyárban adni. Ritka nagy balek kell hozzá :)

(bár igazad van, az ájfon vásárlók nem az eszükről hiresek, szóval hajrá)

júl. 19. 17:52
 4/5 anonim ***** válasza:

#1.

Mert ezeket már nem veszik meg bárkitől, te annyit tudsz tenni, hogy beviszed a GSM üzletekbe és aki a legtöbbet fizeti annak eladod.

Ő meg majd túlad érte haszonnal, sajnos ez ilyen...

júl. 19. 20:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Áron alul árulni túl gyanús és baromság, ezért is van hogy nem kel el egy teló

A titok nyitja hogy jó képeket és rendes tartalmas leírást kell a hirdetéssel ‘tálalni’

Mindig minden telefonom elment napok alatt, legtöbbször ár felett vagy ‘rendes átlagos árban’

Mondjuk valami ér 120-150 ezer között akkor evidens hogy a 80% akkus ütött kopottért nem kérek 155ezeret mert úgy nem is fog elkelni csak hogy egy példa is legyen

De egy jó iPhone 12 tartozékokkal vagy 90-100 ért simán gazdára talál

júl. 19. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!