Cserélném p20 pro telefonomat, mit ajánlanátok, iPhone 15-tel szemezek de nem tudom?
Ha iPhone-okkal szemezgetsz akkor 15 Pro/Pro Max amiket ajánlani tudok.
A sima iPhone modellek nem érték meg már jó ideje az árukat, de hogy a 15-nél maradjak. Előző generációs Processzor és belső dolgok( iPhone 14 Pro belsővel eladva mégegyszer új modellként) 60Hz es kijelző 2023/24 ben na ne szórakozzunk már :) de legalább az OLED-et meglépték és nem LCD már
(Még mielőtt letámadnak a fanok, 15 Pro Max-ről írok most is, és hardcore Apple fannak tartom magam)
Android téren amik jól sikerültek:
Oneplus 12 (én valszeg ezt választanám)
Google Pixel 8 Pro
A sima S24-et kihagynám az Exynos Procikkal, talán ha a tesztek mást mondanak mint amit sejtek… de na majd meglátjuk
Igazából sosem volt még iPhone-om, ezért is szemezgetek velük, valami különlegesebbre váltanék, ezt és a flip5öt nézegettem még.
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
iPhone 15 Pro +1.
A többi telefont felesleges felsorolni, mert általában csak az S szériás Samsungot szokás velük egy lapon említeni.
Exynos-t meg nem temetném előre, akkor is magasan jobb mint a Oneplus, aminek gajra vágták a vanilla rendszerét, vagy a szervizháttért mellőző Pixel.
Sony-t remélem valaki csak viccnek írta...( max 3 év supporttal azért vicc, hogy még ez a gyártó versenyképesnek van tartva)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!