Miért lett átnevezve az iphone processzora?
Eddig Bionic (pl A16 bionic) volt, az iphone 15 pro tól meg A17 pro lett.
Közrejátszhat valami az AI al kapcsolatban? Ugye a teljeskörű AI funkciókat csak az a model kapja meg (és ide most nem kell a jogi hercehurcát venni mert az más tészta amit az EU csinál) amiben A17 pro vagy annál jobb proci van. Létezhet hogy a pro elnevezés mellé kapott 1 plusz neural magot ami a minimális követelménye a hardveres AI nak?
Nem tudom és nem értek hozzá, és most, ha nem csak az Apple-t nézzük, hanem az AI támogatott eszközöket, akkor nekem az jön le, hogy ezzel a fícsőrrel, marketinggel megint le lehet pár bőrt húzni a júzerekről. A Samsung az S24 modelljeivel beharangozta, hogy ebben lesz AI, milyen f@sza lesz, megkönnyíti mindennapjainkat, aztán később meg elérhetővé tette régebbi modellek számára is.
Nekem az AI egy összetett szoftver, amihez megfelelő hardver és net kell aztán működik. A marketingje túl van tolva nem gyengén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!