Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért lett átnevezve az...

Miért lett átnevezve az iphone processzora?

Figyelt kérdés

Eddig Bionic (pl A16 bionic) volt, az iphone 15 pro tól meg A17 pro lett.

Közrejátszhat valami az AI al kapcsolatban? Ugye a teljeskörű AI funkciókat csak az a model kapja meg (és ide most nem kell a jogi hercehurcát venni mert az más tészta amit az EU csinál) amiben A17 pro vagy annál jobb proci van. Létezhet hogy a pro elnevezés mellé kapott 1 plusz neural magot ami a minimális követelménye a hardveres AI nak?

2024. júl. 19. 11:09
 1/2 Morzsi007 ***** válasza:
87%

Nem tudom és nem értek hozzá, és most, ha nem csak az Apple-t nézzük, hanem az AI támogatott eszközöket, akkor nekem az jön le, hogy ezzel a fícsőrrel, marketinggel megint le lehet pár bőrt húzni a júzerekről. A Samsung az S24 modelljeivel beharangozta, hogy ebben lesz AI, milyen f@sza lesz, megkönnyíti mindennapjainkat, aztán később meg elérhetővé tette régebbi modellek számára is.

Nekem az AI egy összetett szoftver, amihez megfelelő hardver és net kell aztán működik. A marketingje túl van tolva nem gyengén.

2024. júl. 19. 11:51
 2/2 anonim ***** válasza:
66%
Annyira unom már, hogy minden "Pro", ami a gyártó szerint jobb valaminél. Ez amúgy csak marketing, semmi több.
2024. júl. 19. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!