Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Muszáj a blackberry előfizetés?

Muszáj a blackberry előfizetés?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Lenne pár kérdések, ha van erre még valaki.. (:

Telefonvásárlás előtt állok, olyat szeretnék, aminek ilyen teljes billentyűzete van, és a legfontosabb a WIFI (: Először a nokia c3-at néztem ki, de utánaolvastam, és kiderült, hogy a WIFI egyáltalán nem akaródzik működni benne, mindig átáll mobilinternetre..

Így rátaláltam a Blackberry 8520-ra.. ő még talán elérhető számomra, mármint árban..

Elolvastam ezt a fórumot.. Vodafonos vagyok, nagyon kellene hozzá az előfizetés? Azt írta a bonlap h a blackberry előfizetés csak előfizetéseseknek lehet, én meg mindigis kártyás voltam.. Tényleg jobb lenne a teló használata, ha előfizetnék rá, ha megvenném? Mire elég a vodánál az az 50MB? Én msn-ezni szeretnék inkább, meg ilyesmi progik? Elég az a mennyiség?

Vagy ha nem fizetnék elő, úgy a dolgokat nem tudnám használni úgy a telóról, csak ha vmilyen honlapra felmegyek, és azon keresztül?

Ha egy nokiát vennék, azon működnének a progik akármilyen előfizetés nélkül?

Könnyű rátenni a dolgokat a telóra?

És az utcsó kérdés: : D vodánál tényleg nincsen magyar menüs Blackberry? Mert az angol nagyon a gyengém? Hogy lehet magyarrá csinálni?

2010. nov. 1. 06:26
 1/3 anonim válasza:
Szia ! nekem 8900 van én a t-mobile-nál vettem előfizetéssel azt hiszem 2000ft körül van a blackberry szolgáltatás havonta de az korlátlan szerintem válts át t-mobile-ra meg tudod a régi számodat is tartani .
2010. nov. 1. 08:51
 2/3 anonim válasza:
Ja majdnem elfelejtettem mindenféleképpen blackberryt vegyél mert sokkal jobb mint a nokia ha ilyet egyszer veszel soha nem akarsz majd mást venni
2010. nov. 1. 08:53
 3/3 anonim válasza:
Egyetértek! A legtöbbön alapból van Windows Live kliens.
2011. jún. 16. 05:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!