Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehet kikapcsolni a...

Hogyan lehet kikapcsolni a reklámokat nokia 6.1 es telefonon?

Figyelt kérdés
júl. 17. 06:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Milyen reklámokat?
júl. 17. 07:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A telefon biztos nem reklámoz semmit, így a típusa sem lényeges.
júl. 17. 07:40
 3/7 A kérdező kommentje:
amióta megvettem azóta ilyen reklámokat ad be lehet valami virus?
júl. 17. 15:56
 4/7 anonim ***** válasza:
56%
Még mindig nem tudjuk milyen reklámokról beszélsz. Telefonra nincsenek virusok.
júl. 18. 14:27
 5/7 anonim ***** válasza:
28%

Ha jól értem, akkor egy adott webhelyről érkező nem kívánt értesítés-csomag folyamatos megjelenéséről lehet szó.

Ha Chrome böngészőt használsz, az alábbi leírás segíthet:

"Tiltsa le az adott webhelyről érkező értesítéseket

Ha bosszantó értesítéseket kap valamelyik webhelytől, kapcsolja ki az engedélyét:

Nyissa meg a Chrome Chrome böngészőt Android-eszközén.

Az értesítések módosításához keresse fel azt a webhelyet, amely értesítéseit le szeretné állítani.

Koppintson a bal felső sarokban az Oldalinformációk Default (Secure) majd Engedélyek lehetőségre.

Ha nem találja az »Engedélyek« elemet, akkor a webhelyen nincsenek bekapcsolva az értesítések.

Koppintson az Értesítések elemre.

Kapcsolja ki az Értesítések megjelenítése beállítást."

Forrás: [link]

júl. 18. 19:04
 6/7 A kérdező kommentje:
úgy értem hogy bejön csak ugy hogy töltsek le valamit meg googlen ilyen oldalakat dob be mikor játszok
júl. 19. 13:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekifutnál a probléma leírásának még egyszer? Esetleg képernyőképet is csatolhatnál, mert ez így egyszerűen értelmezhetetlen. Az ingyenes játékok egy részénél az időszakosan felugró reklámblokkok bele vannak kódolva a programba, a "bejön csak ugy hogy töltsek le valamit" részt nem tudom értelmezni, mint értesítés jelenik meg? Ha igen, melyik programtól kapod ezeket?
júl. 19. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!