Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy lehet a google play...

Hogy lehet a google play reklámokat kikapcsolni?

Figyelt kérdés
Van egy Xperia U-m, és ha bármilyen netet bekapcsolok, google play játék reklám jön be. Eddig csak az értesítésekbe dobta be, ott rámentem, hogy törlés, de most már 2-t kapok egyszerre, és az egyikre rá kell kattintani, hogy megnyissam, és onnan kell kilépni, hogy eltűnjön. Nagyon idegesítő. Elvileg ki van kapcsolva az értesítés a ggplaynél, ad blockert is próbáltam, nem nagyon értek hozzá, még mit lehetne vele csinálni?

2013. máj. 29. 09:08
 1/7 anonim válasza:

ez engem is falnak röppent....:@ :))) én is kíváncsian várom a válaszokat :)

L23

2013. máj. 29. 09:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Saját magától maga a Play Áruház, mint program nem dobál fel reklámokat. Viszont ha telepítettél valami ingyenes progit, az simán dobálhatja ezeket a reklámokat. Főleg az olyanok csinálják, amiknek amúgy van fizetős változata is.
2013. máj. 29. 09:18
 3/7 A kérdező kommentje:

Ami programokat szedtem le:

Super Task Killer, Visidon Applock, Night Mode, OfficeSuite, MX Player, Dr. Web Light

A többi az néhány játék, de azok fent vannak tesómnál is, és neki nem jön fel reklám.

2013. máj. 29. 09:38
 4/7 anonim válasza:

Az az igazság, hogy nekem van leszedve olyan aminek van fizetős párja, de közel sem olyan reklámok jönnek fel, amik a fizetőssel lennének kapcsolatba :/

Sőt olyan reklámok is vannak, amik hogy is mondjam...a telefonkönyvemből választanak ki neveket, pl.: "Anyu use this program..." vagy mi a fene...aztán anyunak nincs is okos telefonja...:O

2013. máj. 29. 09:43
 5/7 A kérdező kommentje:

Nálam a Tribal Wars TD nevű játék volt a gond. Találtam egy honlapot, ahol ilyen program/játék össze van szedve, amik ilyen pop up spammet okoznak.

[link]

2014. okt. 8. 15:46
 6/7 zolibá válasza:
Engem most a Clash of Kings játékreklám visz az őrületbe, tud valaki valamit melyik alk.hoz tartozik
2016. jan. 19. 11:18
 7/7 anonim válasza:

6-os válaszolónak:

Mikor letöltöttem és telepítettem a Turbo Booster nevű app-ot, akkor jött be a Clash of kings. Mikor bekapcsoltam a telefonom, azonnal jött az értesítés, hogy Clash of kings.

Leszedtem a Turbo booster-t (ami egyébként sem sokat ért), s vele együtt egyből eltűnt a Clash of kings is az értesítések közül.

Persze, lehet, hogy más kamu-alkalmazások mellé is odatették, azt már nem tudom.

2016. nov. 3. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!