Hogy lehet a google play reklámokat kikapcsolni?
ez engem is falnak röppent....:@ :))) én is kíváncsian várom a válaszokat :)
L23
Ami programokat szedtem le:
Super Task Killer, Visidon Applock, Night Mode, OfficeSuite, MX Player, Dr. Web Light
A többi az néhány játék, de azok fent vannak tesómnál is, és neki nem jön fel reklám.
Az az igazság, hogy nekem van leszedve olyan aminek van fizetős párja, de közel sem olyan reklámok jönnek fel, amik a fizetőssel lennének kapcsolatba :/
Sőt olyan reklámok is vannak, amik hogy is mondjam...a telefonkönyvemből választanak ki neveket, pl.: "Anyu use this program..." vagy mi a fene...aztán anyunak nincs is okos telefonja...:O
Nálam a Tribal Wars TD nevű játék volt a gond. Találtam egy honlapot, ahol ilyen program/játék össze van szedve, amik ilyen pop up spammet okoznak.
6-os válaszolónak:
Mikor letöltöttem és telepítettem a Turbo Booster nevű app-ot, akkor jött be a Clash of kings. Mikor bekapcsoltam a telefonom, azonnal jött az értesítés, hogy Clash of kings.
Leszedtem a Turbo booster-t (ami egyébként sem sokat ért), s vele együtt egyből eltűnt a Clash of kings is az értesítések közül.
Persze, lehet, hogy más kamu-alkalmazások mellé is odatették, azt már nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!