Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Idős beteggel való kommunikáció?

Idős beteggel való kommunikáció?

Figyelt kérdés

Lehetséges olyan alkalmazás, hogy kiteszünk neki egy Androidos telefont vagy tabletet, amire távolról bármikor rá tudunk beszélni, ő pedig vissza tud szólni?

Anélkül, hogy neki bármit kezelni kellene.

Hogy kamerán is lássuk egymást, az sem lenne rossz, de nem feltétel.

AnyDesket már telepítettem két telefonra, de még csak ismerkedem vele és nem tudom, mennyire alkalmas a célra.

A betegnél lévő készüléknek ki kell tudni kapcsolni készenlétre és én távolról kapcsolnám be a képernyőt, de ezt most még nem látom, megoldható-e.

Wifi van. Köszönöm előre is.

2024. júl. 14. 16:30
 1/6 A kérdező kommentje:
Jack-kimenetre menne hangosítás és mikrofon.
2024. júl. 14. 16:36
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
Nem értek az androidhoz, de egy ötlet: iPhoneonon van olyan hogy felveszi automatikusan a bejövő hívásokat. Androidon nincs ilyen? A kisegítő lehetőségek között van, pont az ilyen esetekre találták ki. Azt is be lehet állítani hogy milyen kimenetre menjen a hang. Berakod neki egy tartóba, dokkolóba fixen töltőre dugva hogy még azzal se kelljen vacakolnia.
2024. júl. 14. 17:44
 3/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
51%

hat pc/laptopon is van webcamera kapcsolat ketiranyu

ugymond allando online videohivas

barmi ami ilyen es nem virusos az jo

meg van a kapcsolat akkor csak netet kell fizetni meg eleg legyen energia, lehet toltorol hasznalni mobilt

de a celra olcso tablet lett voln jo, nagy kep miatt szerintem

2024. júl. 14. 18:16
 4/6 anonim ***** válasza:
21%
Nem hiszem, hogy jó ötlet lenne, ez már bőven a magánszféra, akárhány éves. És ha pl. pont akkor mászkál ott meztelenül amikor hívod?
2024. júl. 14. 18:20
 5/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#4 irta hogy nem szukseges a kamera, en is most olvastam el jobban kifejtesed

"A betegnél lévő készüléknek ki kell tudni kapcsolni készenlétre és én távolról kapcsolnám be a képernyőt, de ezt most még nem látom, megoldható-e."

megoldhato lehet csak miert szukseges a keszenlet? (vagy kijelzo kikapcsolasara gondoltal? (zarolas))

hogy o lasson titeket(teged) inkabb tablet mint irtam

ilyen remote dolog is vegulis jo mivel ugyis a tablet nem az ove, nem lesz rajta semmi te felelsz erte

2024. júl. 14. 19:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Kamerás kaputelefon.

[link]

Az enyém ilyen, nagyon jó:

[link]

2024. júl. 14. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!