Samsung vagy Iphone telefont érdemes venni? Részletek és elvárásaim lent.
S23, S24, Iphone 13-14-15 ami szóba jöhetne, ugyanis a lényeg nekem a kis méret. Tudom, hogy árban és sok mindenben ég és föld.
Köszönöm a segítséget.
Ha objektív akarok lenni, akkor egy S24-el szemben egy iPhone 15-nek önmagában nincsen semmi pro érve, azt leszámítva, hogy azon iOS van és ha ahhoz ragaszkodsz, akkor az jobb lesz.
- Az S24 kamera szettje sokoldalúbb (van zoom kamera), a közös lencsék viszont nagyjából ugyanazon a szinten vannak.
- Az S24 kijelzője szebb a 120 Hz miatt, ettől eltekintve mindkettő jó.
- Az S24 szoftveres támogatása legalább 7 év főverzió, az iPhone 15-ére az Apple minimum 5 évet mond. Tehát elvileg ebben is a Samu a jobb, de igazából szerintem ez is mindegy, a legtöbb ember nem tartja meg ennyi ideig a telefonját.
- Ha szereted az AI-os újdonságokat, akkor szintén a Samu a nyerő, az iPhone 15-ből ezt lespórolja tudtommal az Apple, már ha egyáltalán jönnek ezek a funkciók EU-n belülre is, ugyanis jelenleg úgy áll a helyzet, hogy nem. (Mármint hosszú távon valószínűleg megkapjuk mi is, de hogy a sima IPhone 15 mikor, az jó kérdés...)
Szinte minden évben az volt a helyzet, hogy az aktuális alap S Samsung az alap iPhone fölé volt pozícionálva tudásban. Ha mondjuk a 15 Pro-ról lenne szó, akkor az nyilván jobb választás lenne, mint az alap S.
Egyiket sem. Nezd meg a lepontozokat, egyik Iphone lepontozo masik Samsung, vegig sem olvastam a kommenteket de van ott Xiaomi is biztos, meg valami nevtelen de "tok fasza" okos.
Vegyel egy nokiat es kesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!