Mi a véleményetek a Samsung Galaxy S Advance-ról? Ilyet szeretnék venni. Az elvárásaim lent.
Nem jó, mivel ennyiért már van Xperia p, ami mindenben (már bocs a kifejezésért) sz@rrá veri.
Több RAM, ICS ( ki fog jönni a Jelly Bean is. az s advane-on meg csak 2.3 van, és ki tudja mikor jön ki rá a Jelly Bean), jobban van optimalizálva, jobb az anyaghasználata (alumínium), szebb kijelző (540x960 vs 480x800, + a P-ben van White Magic technológia, amivel sokkal fényesebb a kijelzője), jobb kamera (8 mp vs 5 mp, jobb video felbontás), nfc, hdmi.
Szóval az s advance semmiben az égvilágon nem jobb, tehát inkább Xperia P-t vegyél.
16:48-as vagyok:
én ballagásra 50-60ezer közötti telefonra gondoltam. a fölé már nem. tudom most jönnek h sony xperia u .... de az azért nem jó mert nem bővíthető.
Azért nem ugyan annyi mint a Sony P mert 20-al drágább.
És 60 nál többet nem akarok adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!