Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek a Samsung...

Mi a véleményetek a Samsung Galaxy S Advance-ról? Ilyet szeretnék venni. Az elvárásaim lent.

Figyelt kérdés
Legyen jó a fényképezője, HD videóffelvétel, jó képernyő felbontás, minimum 4"-os legyen.

#fssa
2013. febr. 18. 16:22
 1/8 anonim válasza:
szerintem nagyon jó telefon, én olyat kérek ballagásra :)) barátnőmnek olyana van és nagyon megtetszett.
2013. febr. 18. 16:48
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem jó, mivel ennyiért már van Xperia p, ami mindenben (már bocs a kifejezésért) sz@rrá veri.

Több RAM, ICS ( ki fog jönni a Jelly Bean is. az s advane-on meg csak 2.3 van, és ki tudja mikor jön ki rá a Jelly Bean), jobban van optimalizálva, jobb az anyaghasználata (alumínium), szebb kijelző (540x960 vs 480x800, + a P-ben van White Magic technológia, amivel sokkal fényesebb a kijelzője), jobb kamera (8 mp vs 5 mp, jobb video felbontás), nfc, hdmi.

Szóval az s advance semmiben az égvilágon nem jobb, tehát inkább Xperia P-t vegyél.

2013. febr. 18. 17:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Én se vennék , de nyáron lesz a ballagás, addig meg sok új teló lesz , meg az árak is esni fognak, szóval van idő választani, májusban nézd majd inkább a dolgokat
2013. febr. 18. 17:55
 4/8 anonim válasza:
azért nem teljesen ugyanabban az árban vannak... webshop ár: samsung s advence 60ezer, sony xperia p 80ezer.
2013. febr. 18. 18:42
 5/8 anonim válasza:

16:48-as vagyok:

én ballagásra 50-60ezer közötti telefonra gondoltam. a fölé már nem. tudom most jönnek h sony xperia u .... de az azért nem jó mert nem bővíthető.

2013. febr. 18. 18:43
 6/8 A kérdező kommentje:

Azért nem ugyan annyi mint a Sony P mert 20-al drágább.

És 60 nál többet nem akarok adni.

2013. febr. 19. 06:29
 7/8 anonim ***** válasza:
addigra úgyis lemegy az ára a P-nek is .
2013. febr. 19. 13:28
 8/8 A kérdező kommentje:
És Galaxy S helyett ZTE Grand X IN ?
2013. febr. 19. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!