Milyen mobilt ajánlotok, aminek jó a kamerája?
Sziasztok!
Hamarosan megyek nyaralni, kirándulni és olyan telefon kéne, aminek jó a kamerája. Elsősorban barlangokat fogunk látogatni és erdőket, tehát olyan kéne ami jó képeket csinál ezeken a helyeken. kb. 100 ezret szánok rá (nem baj ha olcsóbb :D), de az is jó ha használt.
Nagyon jó kamerái vannak a HUAWEI telefonoknak, de sajnos a p30 pro-tól kezdve már nincsen google támogatása. Ez nem tudom mekkora nagy baj a hétköznapokban.
Köszönöm
Ha rossz a fényviszony akkor elvérzik bármilyen telefon sajnos, fölig a barlangokban. Ennyi pénzért a legjobb egy használt egy S21 Ultra.
De csodát ne várj tőle, egyszerűen fizikailag túl kicsi a lencse, erre a célra céleszközt érdemes venni.
Nekem ilyenem van, én szeretem, és egy barátom is dicsérte: samsung a12
Nem tudom, az általad említett helyeken mennyire használható, de szerintem nézz utána más véleményeknek róla
Kicsit többet kéne rászánni és akkor már lehetne egész jót.
Rejoy oldalon például 145K egy használt Sam S22, ezzel szépen lehetne dolgozni és utána 2 évig minimum tudnád használni még, vagy tovább is.
De van ott 125K egy Sam S21 Plus, amit szintén tudnál utána is évekig akár használni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!