Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri még venni galaxy s10...

Megéri még venni galaxy s10 plus telefont?

Figyelt kérdés
2024. júl. 2. 10:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem. Már rég nem kap szoftveres támogatást a Samsungtól.
2024. júl. 2. 10:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Most már egyátalán nem.

Ha csak a Samsungokat nézzük, az S22-es széria alá már nem érdemes menni.

2024. júl. 2. 10:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem.
2024. júl. 2. 12:28
 4/5 anonim ***** válasza:
38%

Igen megéri, akik a válaszokat írják itt sosem használtak, és nem tudják hogy mire képest a telefon. Néhányan azthiszik hogy szoftverfrissitések lejárata után meghal a telefon, meg belepi a kínai kormány.

Még mindig egy nagyon jó telefon, én is ilyet használok, lecseréltem volna egy éve S22 ultrára, aztán megbántam és eladtam mert aligha tudott többet. Mindig nagyon szolid telefon és jobb mint bármelyik középkategóriás telefon amit újan kiadnak, ez fele annyiba kerül használtan mint egy galaxy a35, mégis jobb.

2024. júl. 2. 13:33
 5/5 anonim ***** válasza:
51%
Nekem is ilyen telefonom van, nagyon imádom, mai napig gyors telefon jó kamerával és akksival, bátran ajánlom, nagyon olcsón belehet szerezni.
2024. júl. 2. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!