Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri eladni a régi Samsung...

Megéri eladni a régi Samsung Galaxy A20e telefonomat?

Figyelt kérdés

2019 karácsonyán vettem, vigyáztam rá, de a hátlapja használattól kicsit karcos. Megéri eladnom vagy ilyent senki nem vesz meg?

Kérdeztem egy használt telefonost aki maximum 15ezerért bevenné, de előtte 3 napot kért hogy bevizsgálhassa és az alapján utálja el nekem az összeget. Erre B lehetőségként gondoltam, ha nem találok rá vevőt. És szerintetek mennyi lenne az ideális ára? 15ezerért hirdettem meg a Jófogáson

2024. ápr. 2. 17:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Szolgáltatófüggő?

Akkumulátor hogy áll?

Én olyan 10 ezerre saccolnám.

Esetleg nézd meg hogy pl a Samsungnál mennyiért számítanák be, mert vannak akciók hogyha ott vennél telefont, akkor beveszik a régit (állapottól függően változik az ár amit adnak érte ez levonódik az új telefon árából) és még valamennyi (pl 40 ezer forint) lejön az új telefon vételárából

2024. ápr. 2. 18:43
 2/2 anonim ***** válasza:

Most a Media Markt is hirdet, hogy beszámítják a régi okoseszközöket.

[link]

2024. ápr. 2. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!