Telefonom túlmelegedését mi okozza és mit kezdjek ellene?
Egy redmi note 13 pro 5g telefonról lenne szó. 1 hónapja vettem és leginkább játszani szoktam rajta. Az első 2 héten semmi baja nem volt, ment rajta minden játék akadás és tulmelegedes nélkül. Az elmúlt hetekben viszont azt vettem észre hogy egy 10 perc játék után már nagyon túlmelegszik a telefonom kijelzője és a hátulja. (44fokig)
Nyilván leteszem pihentetni csak ez mar eléggé irritáló tud lenni. Nem tudom mi okozza, talán mióta kijött ez a HyperOS rendszer frissítés azóta csinálja ezt. Várom hogy milyen ötletetek van, hogy mit tudnék csinálni. Köszönöm
Milyen tokban van?
Nekem attól melegedett túl egy vadonatúj telefon, mióta bejöttek ezek a melegek, folyton forró... viszont páromnak, akinek ugyanolyan telefonja van, mint nekem, neki nem. Kiderült, hogy a dizájnos méhsejtes tokom valójában full kamu, úgyhogy bármilyen jól néz ki, lecseréltem egy random egyszerű tokra, instant oldódott meg a probléma. :)
Játék közben érdemes lehet minden tokot levenned róla, hiszen az extra terhelés.
Nem tudod mi okozza? Hát mondjuk a 40 fokos hűhullám.
Nagyon sokat számít ha egy telefont 20-25 fokos helyen használod, vagy 30+ fokoshelyen. Pici, fogod a kezedben és terheled... nem tudja leadni a hőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!