Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefonom túlmelegedését mi...

Telefonom túlmelegedését mi okozza és mit kezdjek ellene?

Figyelt kérdés

Egy redmi note 13 pro 5g telefonról lenne szó. 1 hónapja vettem és leginkább játszani szoktam rajta. Az első 2 héten semmi baja nem volt, ment rajta minden játék akadás és tulmelegedes nélkül. Az elmúlt hetekben viszont azt vettem észre hogy egy 10 perc játék után már nagyon túlmelegszik a telefonom kijelzője és a hátulja. (44fokig)

Nyilván leteszem pihentetni csak ez mar eléggé irritáló tud lenni. Nem tudom mi okozza, talán mióta kijött ez a HyperOS rendszer frissítés azóta csinálja ezt. Várom hogy milyen ötletetek van, hogy mit tudnék csinálni. Köszönöm

2024. júl. 1. 03:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Állítsd vissza gyárira és nézd meg hogy mi változik.
2024. júl. 1. 05:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Milyen tokban van?

Nekem attól melegedett túl egy vadonatúj telefon, mióta bejöttek ezek a melegek, folyton forró... viszont páromnak, akinek ugyanolyan telefonja van, mint nekem, neki nem. Kiderült, hogy a dizájnos méhsejtes tokom valójában full kamu, úgyhogy bármilyen jól néz ki, lecseréltem egy random egyszerű tokra, instant oldódott meg a probléma. :)

Játék közben érdemes lehet minden tokot levenned róla, hiszen az extra terhelés.

2024. júl. 1. 06:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem tudod mi okozza? Hát mondjuk a 40 fokos hűhullám.

Nagyon sokat számít ha egy telefont 20-25 fokos helyen használod, vagy 30+ fokoshelyen. Pici, fogod a kezedben és terheled... nem tudja leadni a hőt.

2024. júl. 1. 07:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Volt amikor tok nélkül játszottam és akkor is túlmelegedett. És annyit még hogy Poco telefonom volt ezelőtt , azon semmi melegedést nem tapasztaltam játék közben még nyáron se a nagy melegben.
2024. júl. 1. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!