Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi ez a sok "túlmelegedett a...

Mi ez a sok "túlmelegedett a telefonom" kérdés?

Figyelt kérdés

Még nincs is az az eget rengető nagy hőség. Mégis naponta olvasom, hogy sokaknak túlmelegszik a telefonja, nem tudja, hogy mit csináljon.

Fogalmam sincs, hogy én mit csinálok "rosszul" de nekem még sohasem volt ilyen gondom, pedig már 10 éve van okostelefonom.

2022. aug. 6. 14:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Mi a kérdés? Vagy csak kötekedsz?
2022. aug. 6. 14:58
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
Szerinted nincs nagy hőség?
2022. aug. 6. 15:04
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem olyan típus van, aminél ismert, hogy hajlamos túlmelegedni. De használattól is függ. Pl. ha töltőn van az autóban, süti a nap és megy a navigáció, az melegíti rendesen.
2022. aug. 6. 15:15
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, milyen telefon, hogyan használják. Én pl. a motorom kormányára biggyesztem a navigáció miatt. Na, ilyen használat mellett szokták mondani, hogy tilos esőálló, valamennyire zárható tasak a telefonnak, mert valószínű, de ha iPhone, akkor hót ziher, hogy öt perc után kikapcsol a túlmelegedés miatt. Télen az olcsóbb kínainak meg jó esetben az érintőképernyője, rosszabb esetben a teljes egésze bénázik a hidegtől és a páralecsapódástól.

Műszakilag azért nem a technika csúcsa a legtöbb okostelefon, a nagy nevűek sem, mert először kitalálják a csilivili dizájnt, aztán odadobják a mérnököknek, hogy "tessék, ebbe préseljetek bele mindent, ami kell, ja, és évente új modellből akarunk pénzt csinálni, szóval csináljátok gyorsan".

2022. aug. 6. 15:22
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

"nincs is az az eget rengető nagy hőség"

Igaz is, mi az a 37 fok _árnyékban_...

2022. aug. 6. 15:50
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Baromi meleg van és lényegében méretükhöz képest nagy teljesítményű eszközöket hordunk magunknál, amiknek ebben az időben kihívás megoldani a hűtését. Nem is értem min csodálkoznak az emberek.
2022. aug. 6. 16:16
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem langyikereső duma, ismerkedéshez....

Szia! Neked is meleg a mobilod?

Óóó igen, szinte tüzel a "farzsebemnél"! Megsimogatod?:DDDD

2022. aug. 6. 16:22
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

"Megsimogatod?:DDDD"

még mindig a mobilról beszélünk?

2022. aug. 6. 16:55
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy fekete kijelzőt kiteszel a napra. Naná hogy felmelegszik. Strandon, kocsiban, akárhol. Vagy ha a zsebedben hordod ilyen melegben, akkor sem tudja leadni szerencsétlen telefon a hőt.

Namost azok az emberek akik buták a világ működéséhez mint a tök, persze hogy a telefonra fogják. Pedig csak az általános iskolai fizikát kellene ismerniük.

2022. aug. 6. 16:55
 10/12 anonim ***** válasza:
75%

"Mégis naponta olvasom, hogy sokaknak túlmelegszik a telefonja, nem tudja, hogy mit csináljon."

Te pedig olvasod hogy másnak túlmelegszik, és nem tudod hogy mit csinálj?

"Fogalmam sincs, hogy én mit csinálok "rosszul" de nekem még sohasem volt ilyen gondom, pedig már 10 éve van okostelefonom."

Tudom, ez így szokott lenni. Mindenki azt hiszi, hogy a rossz csak mással történhet meg. Csak más telefonja törik el, romlik el, esik vízbe, olvad el a napon, stb.

Elmagyarázom. Nem azzal van a baj hogy a tiéd nem melegszik túl. Hanem hogy a többié igen.

A kérdésednek kb. annyi az értelme, mintha én kérdezném hogy mi van velem, 10 éve vezetek és nem előzők záróvonalon, nem megyek át piroson, nem állok meg ott ahol nem szabad és elsőbbséget adok akinek kell, hiszen másokat látok hogy előznek, bevágnak, átmennek, rossz helyre állnak. Biztos én csinálok valamit "rosszul".

2022. aug. 6. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!