Hány évente váltasz telefont?
Figyelt kérdés
2024. jún. 30. 20:53
11/19 anonim válasza:
Évente, októberben mindig megveszem az új iPhone-t
13/19 anonim válasza:
15-ben vettem egy iPhone 5-öt
17 végén egy iPhone SE-t mivel az 5 képernyő cserés lett volna
19 legvégén vettem egy iPhone 11-et, amit a mai napig használok, mostanában kezd tönkremenni ( laggol, és látom hogy mennyit fejlődtek azóta a kamerák), az 5 év
Szerintem idén fogok egy újat venni, megvárom mit jelentenek be szeptemberben, és aszerint fogok egy 15 Pro-t vagy 16 Pro-t venni
14/19 anonim válasza:
Eddig 2, de a mostani (Google Pixel 7 Pro) biztosan tovább marad
16/19 anonim válasza:
volt már 4 ėvig volt 2 ėvig azt sajnos tönkre ment kijelzöje legutolsot 1 ėv után mert idegesitö hibåi lettek,pot telefon férjem szokta nėha nėha hasznålni.
mostanit sokáig szeretnėm hasznålni mert nagyon szeretem.
17/19 anonim válasza:
Nekem 24 éve van mobilom, ezalatt összesen 11 telefonom volt, szóval átlag 2,18 évente váltok, bár az előző telefont 4 évig használtam, a mostani meg 7 hónapja van meg.
18/19 anonim válasza:
Amikor már tönkremegy vagy már tényleg használhatatlan, 1 és 6 év között változott eddig. A mostani 1 éves, még 4-5 èvig nem akarom lecserélni ha nem lesz baja. Az előző 5 éves volt (annak kivételesen semmi baja, párom használja tovább, az övé ment tönkre én meg olcsón tudtam újat venni egy havertól pont)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!