Telefonon automatikus hívás rögzítést próbálok beállítani de nem megy? (bővebben lent)
Mielőtt bármit is csinálnál, jelzem, hogy beszélgetést rögzíteni a másik fél beleegyezése nélkül bűncselekménynek minősül. Szóval ha hivatalos beszélgetést akarsz felvenni, akkor a beszélgetés legelején mindenképp közölnöd kell, hogy ez egy rögzített felvétel, és meg kell kérdezned, hogy beleegyezik-e a másik fél a beszélgetés folytatásába.
Újabb androidos telefonoknál a rögzítés lehetősége (pont az ilyenek elkerülése végett) gyárilag le lett tiltva.
Ezt esetleg megpróbálhatod, ha még nem tetted: [link]
"telepítettem különböző app store-os hívás rögzítőket (pl cube acr és társai), de szintén semmi."
Nem mondanám, hogy semmi, a saját hangom rögzíti.
Például kapok egy telefont, hogy most kell venni 1 kiló kenyeret.
Válaszolok: 1 kiló kenyeret?
Tehát ott lesz a hangrögzítésben az emlékeztető, hogy mit kell venni pontosan.
Mivel itt nem mindenki érti az iróniát, ez csak egy szemléltető példa volt.
#1 próbáltam azt is, de nem rögzített semmit. Ezen nagyon meglepődtem.
#2 Igen, ismerem a törvényeket, de teljesen másra kell a dolog. A munkutasításaimat ledarálja a főnököm és annyi az infó, hogy képtelen vagyok megjegyezni. Égetni nem akarom magam, hogy 20x vissza kérdezek, mert az ő agya olyan, mint egy háttértár. Egyszer kell elmondani neki valamit és mindent észben tart. Nem szeretek balfaxnak tűnni előtte. Videórögzítővel veszem fel jelenleg amit elmond, de rengeteg helyet foglal a videó fájl.
Más: érdekes, hogy a videóhívások rögzítése meg alapértelmezett a telefonomban, szóval nem igazán értem ezt az adatvédelmi dolgot. Videót lehet rögzíteni, hangot meg nem. Érthetelen ez a felemás rendelet.
"kihangositva, diktafonnal."
a diktafon egy külön készülék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!