IPhone telefonon hogy lehet beállítani hogy mihez csatlakozzon automatikusan bluetoothon, és mihez ne?
Az autós kihangosítóhoz automatikusan kapcsolódik és magától elkezd mindenfélét lejátszani spotifyon pedig NEM akarom.
A fülhallgatómhoz viszont nem csatlakozik magától, pedig ahhoz jó lenne.
Ezt hol tudom állítani? A beállítások > bluetooth részen csak elfelejtetni tudom az eszközöket…
Nekem egy ócska android az autóban gyújtásra kapcsolódik. Nem játszik semmit. Az autótól távol a fülhallgatómhoz is kapcsolódik. Ahhoz kapcsolódik, amelyiket bekapcsolom.
Lehet, hogy iPohone-ra kellene cserélni.
Hát mondjuk ja, bár minden egyes autóba ülés után be kell állítgatni akkor.
A fülesemhez hogy állítom be hogy automatikusan kapcsolódjon?
Az Airpods-hoz automatikusan kapcsolódik. Volt Sennheiser fejesem, most van Liberty 3 Pro fülesem, mindenhez kapcsolódik automatikusan. Az autódban, hogy elkezdi játszani a zenét, az talán attól lehet, hogy zenehallgatás közben állítod le a kocsit, és ő onnan folytatja, ha újra csatlakozik ahhoz BT-hez, vagy állítsd ve a Spotify-on belül, ha van ilyen. Én Apple Music-ot, meg Tidal-t használok, ott nem indul el.
Milyen fülesed van?
Ha kiveszem a dobozból a fülest, már kapcsolódik is.
Nem szabadna felejteni.
Mindig megállítom a zenét a kocsiban mikor megállunk. Meg általában előtte fülhallgatóval használom (ritkán ülök kocsiba), szóval nem ott folytatja ahol abbahagyta. A legfurább hogy teljesen véletlenszerü számokat indít el, nem a listáimról valamit..
Tronsmart márkájú a füles.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!