Németországba megyek dolgozni, szükségem lenne német 150GB, esetleg korlátlan adathasználatra. Tudtok ajánlani valami nem túl drága lehetőséget?
#2, miért nyilvánvaló az?
Én egy csomó olyan munkahelyet tudnék mondani Németországban, ahol nincs szabadon, korlátlanul és privát célra is használható wifi az alkalmazottak részére.
#7 "erre találták ki a vendég hálózatot"
Ami ugye nagyon erősen korlátozott, hiszen senkinek sem hiányzik hogy anonim vendégként bűncselekmény elkövetésére használd a céges hálót. Ráadásul nem tudom te hogy vagy vele, de én ezerszer meggondolom, hogy a privát kommunikációmat, emaileket, akármit egy vadidegen és teljesen megbízhatatlan hálózaton hajtsak keresztül...
Tehát te két példából vonsz le következtetéseket egy nyolcvanmilliós lakosságú országra vonatkoztatva, miközben egészen biztos vagyok abban, hogy tudnál mondani olyan munkahelyeket is a közeledben, ahol meg nincs nyilvános ingyenes wifi.
És akkor még ott a hetes kommentem a nyilvános wifi hálózatokról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!