Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia C5-ös. Szerintetek...

Nokia C5-ös. Szerintetek megéri az árát?

Figyelt kérdés

Olvasgattam itt is,hogy nem éri meg,ennyiért kapok jobbat is,más oldalakon is írták,hogy vannak apróbb hibái pl: szoftverrel

szerintetek ezek csak kezdeti gondok,vagy marad ilyen?

mert a teló magába tetszik,ami még szóba jöhetne,az a 6500,de ugytudom azt már nem gyártják.

2010. okt. 30. 22:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Én Nokia C5-öst használok, de ha lecserélnék nekem ingyen iPhone 4-re se cserélném le!:) Imádom ezt a telefont.Ingyen GPS, jó rendszer(Symbian), gyorsan reagál kéréseimre.Egy ami zavar benne, az kicsit az internetezés, az olyan furcsa irányítással rendelkezik.Szerintem nagyon megéri az árát!:)
2010. okt. 31. 06:53
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi!
2010. okt. 31. 17:47
 3/3 anonim válasza:

nekem eddig s.ericsson jaim voltak, előszőr mikor a kezembe vettem nagyon jónak tünt. jó a todayscreen, jól testreszabható, sok funkció. DE! használat közben mindenről kiderült, hogy használhatatlan. Kezdve ott hogy a letett több mint 2 éves s.e-om kéteszer hosszabb ideig bírja mint ez az új telefon, arról nem is beszélve, hogy amikor kezd lemerülni úgy lesötétí magát, hogy jobb volna inkább ha kikapcsolódna (nem idegsítene fel). Rengeteg apró zavaró tulajdonsága van. ha előzőleg nem szoktam volna a jóhoz lehet hogy nem venném észre de sajna ez a telefon visszalépést jelent számomra, ja és még a kameráról nem is beszéltem, botrányos.

valszeg elcserélem egy ELM-re.

2010. nov. 7. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!