Melyik okostelefon bírja legtovább?
A mai telefonok sajnos nem bírják sokáig. Szerintem direkt így csinálják a gyártók, hogy cseréld le a készüléked 3-4 év után.
Benne vagyok a szakmába naponta 20-30 telefon van a kezemben. Vannak ezek a nagyon régi samsung első érintős telók meg mindig működő képesek legalább telefonálásra. Ezek főleg az időseknek van, de már ők is fejlődnek a korral és vesznek újabbat, hogy tudjanak beszélni az unokával.
Nagyon jó telefonokat csinált a huawei. A 4-5 éves lite és p széria meghalt. Napi több ember jön azzal, hogy hívásnál meghal q telefon, nem lehet felvenni. Megoldás lehetne, hogy kiküld a huawei egy szoftver frissítést,de nem. Mindenki vesz újat, bejött a biznisz.
Ami baráti körben jó még ma is az a Huawei p30 pro. Nem mai telefon, nagyon jól bírja.
Ezen a vonalon a Huawei nem játszik mert nincsen rajta google. Ott van a tesó a Honor ami egy megbízható márka, jó árán adnak minősségi telefonokat.
Xiaomi egy kalap szar olyat ne vegyél.
Én végül a Samsungnál tettem le a voksomat. Nem bántam meg egyenlőre imádom. Kompakt, jó, gyors készülék. S23
Nem látok előre, tényleg melyik fogja jól bírni a strapát. Ez tőled is függ mire, mennyit használod.
Érdemes megfizetni a jobb kategóriát. Inkább a 200as határt súrolja az ára azt ajánlom. Nem hiába olcsó ami olcsó.
Ez csak attól függ hogy hogyan használod és mennyire vigyázol rá, én 8 évig használtam egy huawei nexus 6p-t csak mert megadta magát a kijelző. Vigyázz rá akkor 5 évet is ki fog bírni!
Amiket ajánlani tudok: Samsungot, azok általában S23 vagy valami új a széria
"A mai telefonok sajnos nem bírják sokáig."
Ez akkora ökörség, hogy el nem tudom mondani. Tipikus buborékban élsz: gondolom valami telefonszervízben vagy r1-es kolléga és mivel sok rossz telefont látsz (minő meglepő egy szervízben) ezért azt hiszed, hogy minden mostani rossz. És tudod miért látsz kevés régi telefont szervízben? Mert a kutya f..sza nem fog egy 5-10 éves telefont szervízbe cipelgetni, azért. :)
100 és 200 között kismillió jó telefon létezik, egyik sem fogja beadni a kulcsot pár év után. Nyilvánvalóan minden gyártónak lehetnek selejtes vagy rosszabbul sikerült konkrét készülékei, de ez mindig benne lesz a pakliban. Samsung A35, A55 vagy Pixel 7a a legjobb vétel ebben az árban szerintem.
Sőt, ebbe az árszintbe már belecsússzan felülről a Samsung S23 FE is. Ezek a telefonok mind hosszú támogatási idővel és elégséges hardveres tartalékkal rendelkező telefonok, nem kell őket a kukába vágni 3-4-5 év múlva, mert lassulnak vagy mert botrány a szoftverük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!