Miért nem kapom meg a megerősítő smseket? Se a Telekomba, se az OTP internetbankba nem tudok belépni, mert nem jön át a verification sms.
Én az mbh appal jártam ugyanígy. Bementem a bankba. Ott is produkálta a hibát. Újratelepitettem az appot, ahogy a bankban mondták.
De a probléma nem oldodott meg. Így mérgemben atrakok egy nagyobb összeget a revolut kártyámra és onnan fizetgetek, ott nincs ilyen probléma.
Hát ez volt nálam is. Illetve még most is ez van. Egy két SMS megjon olyan 4-5 perc múlva, de addigra már a másik felület kileptet idő tullepes miatt. De látod hiába mentem be személyesen, akkor sem lett rá megoldás.
Mindenhonnan rendesen megjon minden SMS. Kivéve az utaláshoz szükségesek.
KETTŐS KÉSZENLÉTI SIM, AVAGY DUAL SIM STANDBY
A Dual SIM Standby telefonoknál mindkét SIM aktív és folyamatosan kapcsolódik a hálózatra, és ameddig egyik SIM sincs használatban – azaz úgynevezett Standby módban vannak -, mindkettő elérhető. Amint az egyik SIM-kártya használatra kerül, inaktiválódik a másik.
Ez a gyakorlatban azt eredményezi, hogy ha a SIM1-en felveszed a telefont és beszélgetsz, a SIM2 addig “a szám jelenleg nem kapcsolható” üzenetet küld a hívó félnek.
Ennek hátterében az áll, hogy a Dual Standby SIM-kártyás telefonok csak egy rádió adó-vevővel rendelkeznek, szemben a hamarosan ismertetésre kerülő Dual SIM Active mobilokkal. A pozitív hozadéka ennek az egy rádiós megoldásnak a magasabb akkumulátor élettartam.
A legtöbb Dual SIM-es okostelefon ezzel a móddal rendelkezik és az esetek legnagyobb részében tökéletesen kiszolgálja a felhasználó igényeket. A mobil beállításai között megadható, hogy a SIM2-re érkező hívásokat is a SIM1 fogadja, így a SIM2 szabadon alkalmazható SMS-ezésre, vagy bármilyen személyes használatra. Dual SIM Standby található például a Sony Xperia 10 II-ben, az LG Velvet-ben, illetve a Samsung termékcsaládban is.
KETTŐS AKTIVITÁSÚ SIM, AVAGY DUAL SIM ACTIVE
A Dual SIM Active azt jelenti...
Hú, 6-os, ez menő válasz, de én nem nagyon értem hogy van ez. Nekem dual sim-es telom van, de csak a 1-esben van kártya, a másikat egyáltalán nem is használom, csak egy sim kártyám van.
Szóval semmi nem változott, pár hónapja mégis akadozik, vagy egyáltalan nem is jön meg bank SMS - e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!