Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Felfüggesztették a Netflix...

Felfüggesztették a Netflix fiókomat, de akkor miért tudom használni?

Figyelt kérdés

Felfügesztette a Netflix a fiókomat, mivel letiltottam az internetes vásárlást az internetbankon keresztül direkt. Küldtek is e-mailt, hogy fel lett a fiók függesztve, de ugyanúgy tudom tovább használni. A számlázási dáaumhoz pedig a következő havi számlázási dátumot írja.

Ez rendszerhiba, vagy majd később levonja a havidíjat?

2023. máj. 14. 17:53
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
Gondolom max. 1-2 nap vagy óra (amennyi még az előző befizetés időpontjához képest be lett fizetve), aztán már nem engedi majd. Rendszerhiba ilyenben kizárt dolog, hogy legyen (fizetéssel kapcsolatban) egy dollárban is milliárdos bevételű amerikai világcégnél.
2023. máj. 14. 18:10
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem, már 1 hónapon túl vagyok, mivel áprilisban is 12-én vonták le a havidíjat.

De én is furcsálom, hogy engedi, de nem zavar.:D

2023. máj. 14. 19:15
 3/8 anonim ***** válasza:

Akkor egyetlen dolog lehet, hogy valaki a környezetedben meglátta ezt és gondolom belépve otthagytad az ominózus eszközt, ő meg beírta a saját bankkártya adatait (mással nem lehet fizetni), és ő finanszírozza neked.

Mivel a Netflix nem szeretetszolgálat, és nem is olyan, mint egy tévékészülék, - hogy egyszer megveszed, kifizetsz érte akár egy halom pénzt és akkor mindörökre (amíg élsz) a tied - hanem egy fizetős szolgáltatás tutibiztos lehetsz benne, hogy ingyen nem működtetik azt.Csak az lehet, hogy valaki (barátnőd, pasid, szüleid, bárki) beleírta a saját banki adatait, és arról vonja.

2023. máj. 15. 10:18
 4/8 Thunderfairy ***** válasza:
Adok egy tippet. Torrent oldalak.
2023. máj. 16. 20:54
 5/8 anonim ***** válasza:
4: Nyilván, de azok közül egy sem olyan, hogy csak úgy regisztrál. Mind vagy meghívós, vagy max. emelt díjas sms-alapon működően hozzáféréses.
2023. máj. 18. 10:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Kérdező: még mindig megy? Azóta is megy? A bankkártya adatokat a CVC kód kivételével meg lehet ám nézni mindenütt... Nyilván a Netflixnél sincs ez másként. A beírt kártyaszám az nem titkos... Csak az úgynevezett CVC kód.
2023. máj. 18. 10:23
 7/8 A kérdező kommentje:
A bankártya adatok teljesen rendben vannak. Viszont még mindig megy, holott elméletben fel van függesztve. De ha fel van függesztve, nem kéne engednie semmit sem, vagy de?
2023. máj. 18. 14:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha komoly a kérdés, és érdemben válaszokat akarsz, akkor (a kényes adatokat érdemben kitakarva, de feltölthetnél 1-2 printszkrínt az oldalról valamelyik képfeltöltő oldalra - van egy rakat ilyen, imgur, kepfeltoltes.hu, stb.), hogy lássuk a konkrét helyzetet, mert így csak tippelgetünk arról, amiről valójában beszélgetni is felesleges (egyébként is - legyünk őszinték - de így meg aztán pláne!)!
2023. máj. 18. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!