Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont ajánlanátok?

Melyik telefont ajánlanátok?

Figyelt kérdés

2 telefonon gondolkozok, amit minimum 5 évig használni is szeretnék.

iPhone 15 pro max

Samsung S24 Ultra.

Melyik érné meg jobban?

2024. jún. 17. 07:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Mind a kettő csúcskategória. Mind a kettő ki fog szolgálni 5 évig. Döntsd el te.

Van aki az iphonet pártolja van aki az andoridot.

2024. jún. 17. 08:19
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

A kérdést odáig le lehet egyszerűsíteni, hogy iOS vagy Android. Mindkettő high-end készülék, tehát ez nem dönti el. Mindegy ki mit ajánl, azt vedd, amelyik rendszert te jobban szereted.

Én személy szerint az iOS-t preferálnám és javasolnám, de ez vallási vita, nincs értelme belemenni. Amelyik rendszer neked jobban bejön, azt vedd.

2024. jún. 17. 08:34
 3/11 anonim ***** válasza:
32%
iPhone 15 Pro Max lepipálja
2024. jún. 17. 09:30
 4/11 anonim ***** válasza:
60%

Az előző kettő jól leírta. Talán annyit érdemes még hozzátenni, hogy ha nem olyan rendszert veszel, amilyened eddig volt, akkor az átszokás egy kicsit nehéz lehet.

Illetve, ha iPhone mellett döntesz, és nem sürgős, akkor most már érdemes megvárni a szeptembert, amikor az iPhone 16 széria megjelenik - lehet, hogy a most legújabb 15 árához közeli összegért sokkal jobb telefont kapsz, vagy magának a 15-nek csökken az ára.

2024. jún. 17. 10:37
 5/11 Morzsi007 ***** válasza:
Ha tényleg az számít melyik éri meg jobban, akkor azt mondom az iphone, hogy miért, mert jobban tartja az árát. Pár év múlva nem buksz rajta annyit, mint bármi más telefon esetében. Amúgy mindkettő jelenlegi csúcs mobil. Rendszer ismerete, megszokása a másik fontos tényező inkább. Ha pár hónapot kibírsz még, akkor jön a 16-os széria, ami szerintem sok újdonságot nem hoz, mert nem egy kerek szám:D, ha még vársz pár hónapot, akkor meg jön az S25 széria és így tovább…:))
2024. jún. 17. 10:54
 6/11 anonim ***** válasza:

Azért nem ilyen triviális a dolog, hogy IOS vagy android.

Az S24 Ultra sokkal jobban felszerelt telefon: kamerában, ott a DEX is, meg az S Pen.

Igazából én hiába vagyok IOS párti de az S24 Ultra-t sokkal jobb telefonnak tartom.

2024. jún. 17. 11:37
 7/11 anonim ***** válasza:
Egyébként személyes véleményem, hogy azért éri meg megvárni a 16-os iphone-t mert olcsóbb lesz a 15. 1 kategóriát ugrani sose éri meg szerintem. Tény hogy sokkal jobban felszerelt a Samsung és brutális, de ha nagyon megvigyázod a telefont akkor az apple eladás esetén is magas áron megy el.
2024. jún. 17. 11:47
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem vagyok ebben olyan biztos, hogy ez így fog maradni.

A Samsung is ráállt a szoftveres támogatásra, sok évig használható lesz.

Szóval valószínűleg az is tartani fogja az árát, az idő majd eldönti.

Nem azért veszünk telefont, hogy tartja az árát, hanem hogy számunkra jó legyen.

Akinek meg ennyi pénze van, hogy zsebből kifizet egy csúcstelefont, annak fölig nem szempont...

2024. jún. 17. 11:50
 9/11 A kérdező kommentje:
Eddig Samsungot használtam egy S7 edge-t. Kollegámnál láttam az iPhone-t, oda adta nyomkodni, és nem egy megszokhatatlannak tűnt.
2024. jún. 17. 12:15
 10/11 anonim ***** válasza:
70%

Azért egy S7 Edge-hez képest nagyon más kategória mindkettő.

Másrészt hosszútávon egészen más.

Én megtettem az Android -> IOS váltást, és gyökeresen megváltozott a felhasználásom. Mindenre ICloud-t használok, felhőalapú megoldásokra rendezkedtem be.

Android egyszerűen sokoldalúbb, sokrétűbb. Neked kell eldönteni megéri-e váltani.

Véleményem szerint nem, manapság a csúcs Samsungok simán vannak olyan gyorsak és megbízhatók, sokáig támogatottak, jó a Samsung ökisztéma is.

Nem tudok az Apple mellett úgy érvet mondani, talán a faék egyszerű rendszer és kiszámíthatóság szól mellette, na meg ők kevés telefonnal jobban lefedik a felső és csúcskategóriát, mint a Samsung.

2024. jún. 17. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!