Milyen telefont ajanlanatok ezekhez az igenyekhez:?
110.000Ft max, foleg jatekra kell es hogy birja egesz nap ha kell munkahoz
ami fontos benne:
proci:igen
ram: igen
memoria: igen
akkumulator kapacitas: igen
elettartam: is is
kamera:nem
dual sim: nem
marka: nem
Xiaomikat neztem, viszont mivel azt mondjak hogy 3 evre vannak azok kitalalva, emiatt 100nal tobbet nem koltenek ra
Samsung SM-A520F 32 GB
Úgy gondolom, ezt a típust így hogyha megrendeled magadnak, akkor sok örömöt és boldogságot szolgáltat
Ennyiért Redmi K20 Pro egyértelműen.
A ram és a memória ugyanazt jelenti kedves kérdező. Tárhely, így mindjárt jobb :)
Amúgy Mi 9T Pro vagy kínaiaknál K20 Pro néven.
Kedves #5-ös! A ram és a tárhely is memória, csak másfajta!
RAM : rendszermemória, a hardvernek egy része, ami az adatok feldolgozásában segít!
ROM : tárhely, a telefon belső memóriája, ahol az adatokat elsődlegesen tárolja a telefon! (Másodlagos a memóriakártya, ha van)
Amúgy, kérdező, igen, én is csatlakozom az előttem szólókhoz, a Xiaomi nagyon jó minőségű, abból is a sima Redmi Note 8 vagy a Pocophone F1, ezeket mindenképp érdemes megfontolni!
A Redmi Note 8 Pro szerintem nem igazán nyerő, mert sz#r MediaTek processzor van benne, az Mi 9-es széria memóriája pedig nem bővíthető, nem tudom, ez Neked mennyire számít! :/
A sima Redmi 8 Snapdragon 665-jét lealázza, igazából gyorsabb a 712-nél is.
Mit ajánlasz akkor, ami azonos árkategóriában jobb nála?
A 730-nál is gyorsabb pár százalékkal, a tesztek alapján kiváló proci.
8-as leírod, hogy mi alázza le a kategóriájában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!