Szappanos vízzel meg lehet mosni a telefont, hogy legyen tiszta?
Figyelt kérdés
Iphone 14 pro-ról van szó2024. jún. 16. 08:20
1/11 anonim válasza:
Mikroszálas törlőkendőre fújj megfelelő tisztítószert, és törölgesd át. Inkább így csináld.
3/11 anonim válasza:
Simán.
"Az IEC 60529-es szabvány szerint IP68‑as besorolású (legfeljebb 6 méteres mélységig és legfeljebb 30 percig meríthető vízbe)"
4/11 anonim válasza:
en hipoval szoktam, belerakom 30 percre, olyan tiszta mint a kek eg.
6/11 anonim válasza:
#5 Ugyanaz a szöveg, mint a nem vízálló (7 előtti) modelleknél... ("Ügyeljen rá, hogy a nyílásokba ne kerüljön nedvesség"). Nekem Samsung Galaxy A3 2017-em van, de néha leöblítem szappanos vízzel. Célszerű közben letakarni az USB/Lightning csatlakozót, mert ha ott nedvességet észlel, nem engedi tölteni amíg meg nem szárad. Szóval lehetőleg ne 20%-nál mosd le.
7/11 anonim válasza:
mosógép, kímélőt kibír, nadrágzsebben maradt
8/11 anonim válasza:
Felejstd el... A mikrofonba, hangszoróba, és a lightning portba beleszárad a szappanos víz és tönkrevágja. használj mikroszálas kendőt és valami képernyő tisztitó folyadékot amit ráfujsz a kijelzőre, attól nem lehet baja.
9/11 anonim válasza:
#3/6 vagyok, ha valaki a szappanos víz miatt pontozott volna le, amihez joga van, csak jelzem, hogy én nem benne áztatásról írtam, szépen le lehet öblíteni óvatosan mosás után. De rendben, legyen ez az utolsó, ha más már nem használ... Én sem túl gyakran mostam le.
10/11 A kérdező kommentje:
8- hát de elméletileg vízálló nem ?
2024. jún. 18. 22:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!