Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telót ajánlanátok...

Melyik telót ajánlanátok 150e-ig ami viszonylag jó képeket csinál sötétben/ félhomályban /este ?

Figyelt kérdés

2024. jún. 15. 10:16
 1/10 A kérdező kommentje:
Este is
2024. jún. 15. 10:16
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Pixel 7a
2024. jún. 15. 10:17
 3/10 anonim ***** válasza:
Ebben az árban a Pixel 7a és a Samsung A55 a legjobb vétel. Fényképezésben valószínűleg (?) a Pixel lehet a jobb.
2024. jún. 15. 10:31
 4/10 anonim ***** válasza:
10%

Egyik sem, akkor hozzá kell tenni.

S23 Ultra, amire azt mondom jól teljesít este.

Félreértés ne essék, az A55 és az Pixel 7A jó kamerás telefon a maga kategóriájában, de ez a kérdés kicsit olyan, mintha valaki sportautót szeretne pár millióból...

Még az iPhone 15 Pro, meg a sima S24-k is megszenvednek este elég rendesen.

2024. jún. 15. 10:50
 5/10 anonim ***** válasza:
81%

"de ez a kérdés kicsit olyan, mintha valaki sportautót szeretne pár millióból..."

Történetesen lehet venni amatőr-fél amatőr sportautót használtan pár millióból. :) Nem is egyet és nem is 20 éves sz..rokat.

"S23 Ultra, amire azt mondom jól teljesít este."

Te is az a fajta vagy, aki nem bírja elolvasni a kérdést. Nem az volt a kérdés, hogy melyik telefon csinál jó képeket sötétben. Mert nyilván egyik sem csinál jó képeket sötétben, mert kis körömnyi szenzorok vannak rajtuk. Az volt a kérdés, hogy 150 ezer forintig (nem, nem 6x annyiért) melyik telefon az, ami VISZONYLAG jó képeket csinál. Érted, a 150 ezer forinthoz képest viszonlag jókat. Ezt innentől már érted, vagy segítsek még egy kicsit?

Komolyan b...szki, még azt várom, hogy valaki ideírja, hogy iPhone 15 Pro Max Ultra Super S Giga X.

2024. jún. 15. 12:05
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom kivel beszélsz, de ebből a stílusból visszavehetnél egy anonim oldalon.
2024. jún. 15. 12:11
 7/10 anonim ***** válasza:
43%

"Nem tudom kivel beszélsz, de ebből a stílusból visszavehetnél egy anonim oldalon."

Tudod, én még el is hiszem, hogy nem tudod, hogy hozzád beszélek. Atya úr isten komolyan, leírja a mai nap legértelmetlenebb válaszát, mert nem tud olvasni és még neki áll feljebb. :D

2024. jún. 15. 17:56
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Nem legértelmetlenebb, csak nem értünk egyet szimplán.

Számodra pedig nem értek egyet == hülyeség, igazából szűk látókörű vagy kissé, és még a szövegértés sem az erősséged. Ha már személyeskedünk nem vagy a legélesebb kés a fiókban annyi biztos...

"Félreértés ne essék, az A55 és az Pixel 7A jó kamerás telefon a maga kategóriájában, de ez a kérdés kicsit olyan, mintha valaki sportautót szeretne pár millióból..."

Itt írtam jók, de nem erre a célra, 15 Pro-m van és pontosan tudom, hogy perpillanat este sem képes jó képeket lőni a legtöbb csúcstelefon sem, egy A55/Pixel 7A meg végkép.

Alapvetően a kérdés hülyeség, egy minimálbér alatti havi bérből nem várjunk már csodát, ezek piszok jó ár/értékű telefonok, de nem a kamera a fő erősségük. Mert egyszerűen hardveres korlátjai vannak.(egy Gen 3 lényegesen jobb képfeldolgozási képességekkel rendelkezik, és akkor ne is beszéljünk, hogy ezt meg szokták spékelni egy jó lencsével, szenzorral stb.)

A fő gond, hogy nem jó emberrel állsz le vitázni, konkrétan mióta okostelefon van, azóta eléggé képben vagyok, igen a Nokia 808-as időkből is lehetne hozni olyan telefont, aminek jobb az esti kamerás teljesítménye, mint egy mai középkategóriás telefonnak...

2024. jún. 15. 18:17
 9/10 anonim ***** válasza:
32%
Illetve stílus maga az ember, aki drágád szó és kötözködés nélkül nem tudja kimondani, hogy valamiben nem ért egyet, annak igencsak ingerszegény és unalmas élete lehet. Mert keresi a konfliktust rendesen...
2024. jún. 15. 18:19
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

#8 "Itt írtam jók, de nem erre a célra, 15 Pro-m van és pontosan tudom, hogy perpillanat este sem képes jó képeket lőni a legtöbb csúcstelefon sem, egy A55/Pixel 7A meg végkép."

Soha az életben nem fogtál még Pixel telefont a kezedbe, csoda ha képen láttál. A 7a kamerája nem a középkategóriával vetekszik, hanem a felsőkategóriával.

"A fő gond, hogy nem jó emberrel állsz le vitázni, konkrétan mióta okostelefon van, azóta eléggé képben vagyok"

Igen, ezt láttuk 😂

2024. jún. 16. 15:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!